ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΙΝΑΙ Η... ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΕΜΠΕΙΡΗ!

 

Οι καλές ερωτήσεις βοηθάνε την συζήτηση να γίνει χρήσιμη, παραγωγική σε συμπεράσματα. Κι αν το επιτρέπει η φιλία, οι ερωτήσεις που σκάβουν αλήθειες, ίσως χρειάζεται να είναι και... αδιάκριτες. Κι αν δεν αποφεύγει την αλήθεια ο συνομιλητής, αν τολμάει να απαντά με ειλικρίνεια, ε, τότε το συμπόσιο της παρέας έχει νόημα.

Στο θέμα μας. Γνωρίζει κάποιος το κορίτσι της ζωής του. Είναι όπως την φανταζόσουν. Άψογη σ' όλα, και σεξουαλικά πολύ ταιριαστή μαζί του. Η ερώτηση - τσούχτρα είναι πως θα το έπαιρνε η ιδανική ντάμα, αυτή που την εκτίμησε οριστικά ως άξια να την παντρευτεί, να γίνει η μητέρα των παιδιών του, του εξομολογηθεί ότι πριν απ' αυτόν είχε 17 εραστές, ίσως μόνο 14. Αν μπει στην κουβέντα ο κύριος, τότε αποδεικνύει ότι παραμένει αντάξιος συμπαίκτης.

Ας υποθέσουμε ότι η κοπέλλα η οποία θέλει να πει την αλήθεια στον άντρα με τον οποίον θα δέσει τη ζωή της, αναφερόμενη στο παρελθόν κάνει λόγο μόνον για τρεις σχέσεις. Υπάρχει διαφορά στο νούμερο 3 και στο νούμερο 13; Αν ο κύριος περνάει ντούκου το νούμερο 3 π.χ. και κολλάει στο νούμερο 13.

Βεβαίως υπάρχει διαφορά. Άλλο είχε ξαπλώσει εκείνη με τέσσερις, άλλο με 24 άντρες. Ποια είναι η διαφορά; Σύμφωνα με έρευνα που έκανε το πιο γνωστό site εξωσυζυγικών σχέσεων, το ιδεώδες για μια γυναίκα, αλλά και άνδρα είναι- πριν προχωρήσουν σε γάμο- να είχαν προηγουμένως τουλάχιστον δέκα ερωτικούς συντρόφους ο καθένας. Θεωρείται ότι είναι πιο έτοιμο, πιο ολοκληρωμένο το άτομο αν είχε πλουτίσει την ατζέντα του με τουλάχιστον 10 εραστές η γυναίκα. Με δέκα ερωμένες ο άνδρας.

Το πλεονέκτημα ποιο είναι; Μπαίνει στο γάμο με την απαραίτητη, την επαρκή πείρα. Και, βέβαια, χωρίς να κουβαλάει μνήμες, και να κάνει συγκρίσεις, με τις πρότερες ερωτικές του περιπέτειες. Να το πω αλλοιώς. Αφού θα έχει ''τελειώσει'' με το παρελθόν του.

Αν, λοιπόν, η γυναίκα είχε περισσότερους γκόμενους, π.χ. 15, 20, τότε ίσως το πράμα βρωμάει. Μήπως η κυρία είναι σεξουάλα. Μήπως ο κύριος με την πλούσια ατζέντα είναι σεξομανής. Τέλος πάντων άτομο όχι με σταθερές βάσεις. Πιθανόν αμφιβόλου ηθικής, που λένε.

Την βρήκε την νύφη ο κύριος! Την πέρασε από εξετάσεις, την βαθμολόγησε με άριστα. Και εκείνη του αποκαλύπτεται, να μην κρατήσει τίποτα κρυφό. Του λέει «Τα είχα» με 18 πριν από σένα, όχι μόνον με 8. Το ερώτημα είναι αν το... διψήφιο νούμερο την σπάει στον μέλλοντα σύζυγο. Ή του είναι αδιάφορο. Σύμφωνα με τη σχετική έρευνα, το 28 είναι καλύτερο από το 8, άρα ο άνδρας να αισθάνεσαι... τυχερός. Επειδή έπεσε σε γυναίκα που τον λατρεύει και επί πλέον είναι «προχωρημένη».

Διαβάστε ακόμα:

''ΣΕ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ, ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙΣ, ΣΕ ΘΕΛΩ... ''