ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ ΕΚΤΟΣ REALITY Η ΛΕΣΒΙΑΚΗ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ

 

Βγάζει μάτια η φωτογραφία με τις δυο γυναίκες. Και πονηρά να μη σκέφτεται κανείς, αντιλαμβάνεται ότι το βλέμμα και στις δυο βγάζει την επιθυμία της μιας για την άλλη. Επιθυμία σεξουαλική και αδίστακτη για την Τζώρτζια και την Ραίητσελ, παντρεμένες και οι δυο, μητέρες, και με παρελθόν σε lesbian activities. Να πούμε την ιστορία τους σαν παίκτριες σε reality αγγλικού καναλιού. Και πολύ ''προχωρημένο'' ρηάλιτυ, σίγουρα αυστηρώς ακατάλληλο ακόμα για την ελληνική κοινωνία...

First Dates Hotel, έτσι λέγεται το reality, στο οποίο συμμετέχουν ζευγάρια τα οποία κάνουν τράμπα την σύζυγο τους με άλλη παντρεμένη της ''ομάδας''. Όχι απαραίτητα ότι με την δική του γυναίκα θα ξαπλώσει ο σύζυγος της γυναίκας που αυτός επέλεξε. Μπαίνουν, λοιπόν, στο ''παιχνίδι'' με τους συζύγους τους η Γεωργία και η Ραχήλ, για να εξελληνίσουμε τα ονόματα τους, και μόλις συναντιώνται τις πιάνει κεραυνοβόλος... πόθος. Αμάν, πότε να βρεθούν οι δυο τους εκτός προγράμματος να κάνουν δικό τους... πρόγραμμα, εκτός τηλεοπτικού επεισοδίου.

Υπ' όψιν, ότι οι δυο γυναίκες γνωριζόντουσαν, όχι προσωπικώς, εξ αποστάσεως, χωρίς ποτέ να πουν μια καλημέρα. Κι όταν βρέθηκαν στο στούντιο, άναψαν τα αίματα τους... Με συνέπεια, σχεδόν να εγκαταλείψουν τη ''διαδικασία'' του First Dates Hotel, και αντί να πάνε μ' άλλον άντρα, οι δυο τους προχώρησαν στη δική πριβέ κατάσταση... Στη συνέχεια, όμως, προσαρμόστηκαν στις απαιτήσεις του reality και πέρασαν μια νύχτα μ' άλλον άνδρα.

Διαβάστε ακόμα:

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΙΝΑΙ Η... ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΕΜΠΕΙΡΗ!