ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΕΜΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟ... ΒΑΡΒΑΤΟ ΣΤΗΘΟΣ

 

Δεν είναι έκπληξη να μην θεωρεί τον εαυτό της προνομιούχο η κυρία Κιμ Καρντάσιαν επειδή διαθέτει τα κανόνια στο στήθος της. Μια τέτοια κουβέντα αξίζει να της βάλω καλό βαθμό και να αγνοήσω ότι μου είναι αντιπαθής η εν λόγω παγκόσμια τηλεπερσόνα. Δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί της, αλλά παραδέχομαι ότι την περιφρονώ. Θαρρώ ότι είναι φυσιολογικό το συναίσθημα της αντιπάθειας, της αποστροφής για την λεγάμενη. Επειδή είναι το τίποτα, κι όμως παίζει φιρμάρα του κερατά.

Γκραν σουξέ διασημότητα η γυναίκα που δεν είναι κάτι. Καλλιτέχνης, επιστήμων, διανοούμενη. Κάτι, ρε, παιδί μου, με το οποίο να κρατάει σχέση. Κάτι με το οποίο ενασχολείται, έστω χωρίς ταλέντο. Κάτι το οποίο υπηρετεί. Τίποτα. Συμμετέχει σε μια χαζοκουβέντα με κάποιες άλλες τσούπρες, αδελφές της, μέλη της οικογένειας της κι αυτό το... show θερίζει θεαματικότητες.

Άρα, ανοησία του αποδυτηριάκια να τα βάζει με την κοπέλλα, μάλιστα είναι και αρμένικης καταγωγής. Μαλάκας, καπετάν μαλάκας είναι αυτός που την βλέπει, που την επιδοτεί με νούμερα τηλεθέασης. Δεν φταίει η ίδια. Το «φαινόμενο Καρντάσιανς» προσφέρει στους κοινωνιολόγους αλλά και στον καθένα με μέση σκέψη, το μέγα συμπέρασμα. Ποιο είναι αυτό;

Αρχαίοι και νεώτεροι πολιτισμοί, θρησκείες όλων των αιώνων δεν κατάφεραν να απομακρύνουν το ανθρώπινο είδος από τη μαλακία. Από την καραξεφτύλα, ένας πλανήτης να παρακολουθεί την δίχως ουσία και περιεχόμενο καθημερινότητα μιας ματσωμένης οικογένειας.

Λέγαμε, όμως, για τα δυο γυαρμαδοειδή βύζέτα της γεννημένης Οκτώβριο του 1980 Κιμ Καρντάσιαν. ''Τα μισώ... '', είχε πει η ίδια. Δεν αποκλείεται να έλεγε την αλήθεια. Μόνο ευχάριστο δεν είναι πιτσιρίκα από τα 14 και τα 15 χρόνια της να κουβαλάει... περιττό βάρος στο στήθος της. Και την δυσκολεύει και αισθάνεται... ντροπή, δηλαδή ντρέπεται, αν πρόκειται για σεμνό, για άβγαλτο κορίτσι.

Τις κοπέλλες με πολύ πλούσιο στήθος τις διακρίνει κανείς σε δύο κατηγορίες. Σ' εκείνες που το κρύβουν, που δεν αισθάνονται καλά με τα μαστάρια, και φοράνε τέτοια ρούχα ώστε να... μη φαίνονται. Και να σκέπτονται τι χρειάζεται να κάνουν για να τα... περιορίσουν. Είναι και οι άλλες που αισθάνονται σέξυ, ότι με το στήθος τους έχουν μεγαλύτερη θηλυκότητα στα μάτια των ανδρών. Και το επιδεικνύουν, και το 'χουν καμάρι τους. Πλεονέκτημα είναι σε σύγκριση με τις μικρόβυζες γυναίκες.


Διαβάστε ακόμα:

ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ ΕΚΤΟΣ REALITY Η ΛΕΣΒΙΑΚΗ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ