ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ... ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΦΡΑΦΙΚΟ ΣΕΞ

 

Το παραδέχομαι ότι δεν το φανταζόμουν ποτέ αυτό. Να γίνει έρευνα, κανονικό δημοσιογραφικό ρεπορτάζ, για να βρεθεί η αλήθεια. Να δοθεί, επιτέλους, η απάντηση στο κρίσιμο ερώτημα. Οι πουτανίτσες, που το παίζουν ηθοποιοί και πρωταγωνιστούν σε ταινίες πορνό, στις σκηνές του σεξ αν φθάνουν πράγματι σε οργασμό, όπως εμφανίζονται στο έργο. Αυτό είναι το ερώτημα. Το μέγα θέμα.

Φαίνεται, όμως, ότι απασχολεί κάποιους ένας τέτοιος περιττός- μην πούμε κάτι άλλο - προβληματισμός. Ναι, κάποιες φορές φτάνουμε σε οργασμό, είπε μία κυρία. Ναι, μερικές, όχι όλες οι κοπέλλες, και ενώπιον του κινηματογραφικού συνεργείου, φθάνουν σε οργασμό ενώ έχει εισέλθει μέσα τους ο καταραμένος όφις. Αυτό είναι το αποτέλεσμα του ερωτήματος Do you ever really orgasm in a porn scene?

Να το δούμε το πράμα από την πλευρά του θεατή. Αδιάφορη η... αλήθεια, αν η ''ηθοποιός'' ολοκληρώνει στην κινηματογραφική συνουσία με τον πορνοστάρ. Σαν άνδρας βεβαίως γουστάρω με χίλια να μπανίζω σεξ στο σινεμά. Τι, όμως, μπορεί να συμβεί; Να αηδιάσω και στις πιο καυτές στιγμές, έστω κι αν έχουν σεξουαλική αλήθεια. Έστω κι αν το ζευγάρι πράγματι ερεθίζεται λες και βρίσκονται μόνοι τους σε προσωπική σωματική επαφή με τον δικό τους άνθρωπο. Γιατί; Επειδή οι πρωταγωνιστές της κινηματογραφικής τσόντας είναι για φτύσιμο ως ηθοποιοί. Επειδή ο σκηνοθέτης είναι για κλωτσές.

Από την άλλη, εγώ ο θεατής να φτιαχτώ, να με κερδίσει μια σεξουαλική σκηνή, που θα γυριστεί με αληθοφάνεια, χωρίς να φτάσουν σε οργασμό άνδρας και γυναίκα. Συμβαίνει το εξής:

Μια λεσβία, μια ανέραστη, μια ανοργασμική, ακριβώς επειδή είναι μαστόρισσα μπροστά στην κάμερα, στην αγκαλιά άνδρα, να δώσει ρεσιτάλ ψεύτικου σεξ, όμως κινηματογραφικά τόσο... αληθινό, που να τρελάνει τον κόσμο. Να, γιατί είναι γελοίο να ψάχνουν αν έχουν, αν δεν έχουν οργασμό οι συμμετέχοντες σε ταινίες πορνό.

Διαβάστε ακόμα:

ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΕΜΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟ... ΒΑΡΒΑΤΟ ΣΤΗΘΟΣ