ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ, ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ, ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΕΙ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ!

 

Στην ερωτική της σχέση με τον σύντροφο η γυναίκα, αν έχει ξεπεράσει τη ροζ γραμμή, τότε χωρίς κανένα δισταγμό θα αρπάξει το πέος να κάνει αυτό που και οι δυο τους καραγουστάρουναν. Το στοματικό σεξ.Δεν θα περιμένει το σχετικό... νεύμα, ότι πράγματι κι εκείνος επιθυμεί να βρεθεί μέσα στο στόμα της.

Νο 1 μεγάλη αλήθεια, καρατσεκαρισμένη μετά από πανεπιστημιακή μελέτη επί του συγκεκριμένου θέματος, του στοματικού σεξ. Η γυναίκα το επιζητεί περισσότερο από τον άνδρα! Με την ευκαιρία, να δηλώσω την προσωπική μου εκτίμηση. Είναι παραμύθι να νομίζει ο αρσενικός πως επειδή η κυρία του κάνει στοματικό, άρα εκείνος έχει την πολυτέλεια να την αισθάνεται περισσότερο «δική του». Όχι!

Της γυναίκας είναι «δικής της»(!) υπόθεση να αρμέγει με το στόμα. Για πάρτη της το κάνει, την ευχαριστεί, της δίνει μια διαφορετική ικανοποίηση. Κάποιες, μάλιστα, μπαίνουν στη φαντασίωση, στη ψευδαίσθηση του στοματικού, κι όταν ο άνδρας χώνει τον αντίχειρα, το πιο ισχυρό δάκτυλο ανάμεσα στα δόντια της. Θα τρομπάρει πάλι η κυρία, με τη σκέψη ότι το δάκτυλο είναι ο «μπούλης», που λίγο αργότερα θα την επισκεφτεί στο απόκρυφο.

Ασφαλώς για τους άνδρες είναι ηδονή με τη δική του ιδιαιτερότητα το στοματικό, όταν του το χαρίζει η γυναίκα με τα χείλη και τη γλώσσα της. Εκείνοι, όμως, δεν επιχειρούν στοματικό στην σύντροφο τους, τουλάχιστον στον ίδιο βαθμό που το... τολμούν οι γυναίκες. Συγκεκριμένα πράγματα. Σύμφωνα, λοιπόν, με την έρευνα σε φοιτητές του Καναδά, το 63% των κοριτσιών απογειώνεται σεξουαλικά, λοιώνει με το ανδρικό μόριο στο στόμα, ενώ μόνον το 44% των φοιτητριών απολαμβάνει στο αιδοίο τους τα φιλιά των αγοριών. Γιατί;
Είναι, λένε, ο αρσενικός εγωισμός. Κατά κάποιο τρόπο ο άνδρας σε όλες τις ηλικίες θεωρεί ένα είδος σεξουαλικού δουλοπρεπισμού να την «καταπέσει» στο αιδοίο, δηλαδή να ακουμπήσει τα χείλη του εκεί όπου έρχεται σε επαφή με το «σκήπτρο» του.

Άλλο στοιχείο της έρευνας που ψιλοσοκάρει. Οι μισές(!) γυναίκες δεν αισθάνονται ασφαλείς όταν ο σύντροφός πλησιάζει με το στόμα το αιδοίο τους. Διστάζουν να το επιτρέψουν. Υποψιάζονται ότι βγάζει δυσοσμία το απόκρυφο τους. Πιθανόν και να μη θέλουν ο δικός τους να αρπάξει κάποιο «παράσημο» από τίποτα μικρόβια στον κόλπο (και στη συνέχεια- σε βαρύτερη μορφή- τα μεταδώσει και στην ίδια).

Διαβάστε ακόμα:

ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ... ΠΕΟΣ ΣΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΣΟΥ!