ΥΠΕΡΕΧΕΙ ΤΟ ΣΕΞ... ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ!

 

Το σεξ δεν είναι μόνον η.... πράξη. Όχι, βέβαια. Εκείνες μόνο οι στιγμές, όσο διαρκούν, πέντε λεπτά, μισή ώρα, που το σεξουαλικό ζευγάρι βρεθεί μόνο του και στον κατάλληλο χώρο. Η σεξουαλική συνεύρεση δυο εραστών είναι και το «πριν» συναντηθούν άνδρας και γυναίκα, δύο άνδρες, δύο γυναίκες, ζευγάρι σε κάθε περίπτωση, μόνιμο ή ευκαιριακό. «Πριν» εννοούμε τη σκέψη της προσμονής, την αγωνία, την ελπίδα εν όψει της συνάντησης, όπου είναι αποφασισμένο πλέον ο ένας να δοθεί στον άλλον.
''Πριν'' είναι και η όποια φαντασίωση για τι τους περιμένει, πως θα εξελιχθεί η παρτίδα με τον άλλον, με την άλλην. Τέλος πάντων, όλο το μυστήριο που λειτουργεί εμπρηστικά και ''φτιάχνει'' τον καθένα, τον προετοιμάζει.

Άλλο κεφάλαιο το ''Μετά''. Το οποίο ''μετά'' είναι άγνωστης διάρκειας. Κρατάει μόλις ένα πεντάλεπτο μετά τη συνουσία, αλλά πιθανόν και μια μέρα, μια εβδομάδα, ίσως ακόμα περισσότερο. Εξαρτάται από τις εντυπώσεις που χάραξε σε κάποιον το σεξουαλικό πάρτυ με τον εραστή, με την ερωμένη. Από τις μνήμες που αναθυμάται, και δεν τις σβήνει μέσα του. Δεν είναι υπερβολή να ειπωθεί πως υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι βίωσαν ερωτικές στιγμές κι αυτές λειτουργούν θύμησες παντοτινές.

Συμπέρασμα. Το είπαμε στην αρχή. Το σεξ δεν είναι μόνον πράξη. Δεν περιορίζεται στο κάτω κεφάλι, αλλά κυκλοφορεί και μέσα στο μεγάλο, στο επάνω κεφάλι. Στο μυαλό! Ζωντανός σεξουαλικά είναι εκείνος που έχει σκέψεις, επιθυμίες, ''σχεδιασμούς'' σχετικά με το σεξ. Που ξεκινά το σεξ ''πριν'' και δεν το ξεχνάει ''μετά'' την πράξη.

Μετά από έρευνα διαπιστώθηκε πως το εξωσυζυγικό σεξ είναι πιο καυτό. Και περιλαμβάνει στο πακέτο και το ''Πριν'' και το ''Μετά''. Να το διατυπώσουμε διαφορετικά το εύρημα της έρευνας. Παθιασμένο και πυρετικό είναι το «πριν» της απιστίας, ενώ με την σύντροφο -σύζυγό ή γκόμενά- είναι από λιπόθυμο μέχρι... ανύπαρκτο. Όταν, δηλαδή, γίνεται η δουλειά στο σπίτι, στον οικείο χώρο, μειονεκτεί σε σύγκριση με το ''παράνομο'' σεξ π.χ. σε ξενοδοχείο, οπουδήποτε... εκτός έδρας.

Διαβάστε ακόμα:

ΔΟΞΑΖΕΙ ΤΟΝ ΘΕΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ...