ΣΕΞ ΣΤΟ... ΓΡΑΦΕΙΟ, ΕΦΙΑΛΤΙΚΑ ΠΟΣΟΣΤΑ!!!

 

Δίνω το νούμερο και είναι αρκετά ανεβασμένο... Δικαιολογημένα οι παντρεμένες να χάσουν το χρώμα τους. Να πέσουν σε προβληματισμό, σε κατάθλιψη. Να σηκωθεί η τρίχα τους κάγκελο με τη σκέψη ότι βρίσκεται και ο σύζυγος τους μέσα στο νούμερο, πιο σωστά στο ποσοστό των εργαζομένων οι οποίοι τσιλιμπουρδίζουν στο χώρο εργασίας τους. Το νούμερο είναι 57%. Αυτό είναι το ποσοστό των ανδρών που ξενοπηδάει στο γραφείο. Αυτό σημαίνει ότι φόρεσαν κέρατο στο 57% των γυναικών τους.

Σχετικό βέβαια το νούμερο 57 στο κεφάλαιο ''Ανδρική Απιστία''. Σίγουρα είναι μεγαλύτερο αν σκεφθεί κανείς ότι κάποιοι άνδρες ξαπλώνουν ή το κάνουν στο όρθιο, όχι απαραίτητα με συνάδελφό τους. Και εκτός λογαριασμού, άρα το ποσοστό 57% μεγαλώνει, αν ληφθούν υπ' όψιν και οι ''απιστίες'' έξω από το χώρο και τον κόσμο της δουλειάς τους.

Οι άτακτες γυναίκες. Το νούμερο φθάνει το 44%. Δεν το λες μικρό! Σε καμιά περίπτωση. Αυτό είναι το ποσοστό των παντρεμένων γυναικών, οι οποίες έστω μια φορά άνοιξαν τα πόδια τους στη δουλειά τους. Στο νοσοκομείο, στο σχολείο, στην εταιρεία, στην εφημερίδα, στο εργοστάσιο, στο σουπερμάρκετ, όπου εργάζονται.

Τα στοιχεία προέρχονται από σχετική έρευνα στην Γερμανία. Γιατί να έχουν μεγάλες διαφορές από την Ελλάδα; Υπολογίζει κανείς ότι πάνω κάτω τα νούμερα 57 και 44 ισχύουν και στην Ελλάδα.

Στέκομαι στο 44% των έγγαμων γυναικών Εφιαλτικό ποσοστό! Σχεδόν οι μισές απ' όσες εργάζονται εκτός οικίας κάποια στιγμή θα... υποκύψουν στο φλερτ του συνάδελφου, αν οι ίδιες δεν αποζητούν από εκείνον πώς και πώς να τις πλησιάσει ερωτικά. Σηκώνεται ή όχι η τρίχα, και μόνο να περάσει σε κάποιον η ιδέα ότι η δική του γυναίκα είναι μέσα στο 44%.

Η γυναίκα του καιρού μας, μετά τον πόλεμο, δεν βγήκε από το σπίτι για να βρει γκόμενο, αλλά να εργαστεί. Να, όμως, που το εξωσυζυγικό σεξ είναι στο…πρόγραμμα. Κατά 50% περίπου! Περισσότερο από φίφτυ-φίφτυ στον άνδρα, κάτι λιγώτερο στην γυναίκα.
Οι ''παράνομοι'' εραστές στο χώρο εργασίας κάνουν τη δουλειά παντού. Όπου και όπως την βρουν. Στο πάτωμα, σε καρέκλα, επάνω στο γραφείο, στο φωτοτυπικό μηχάνημα, στην αποθήκη, στην κουζίνα, στις τουαλέτες, βέβαια.

Αυτονόητο πως επιβάλλεται στην περίπτωση να μην αγνοείται το savoir vivre, απ' αυτούς που δεν χάνουν την ευκαιρία για σεξ στο γραφείο. Φροντίζουν να κρατούν μυστικοπάθεια, μη «δίνουν» σε τρίτους τον άλλον, την άλλην. Να το ευχαριστιούνται και να μην το κάνουν με άγχος από τη μια και από την άλλη να παίρνουν μέτρα ασφαλείας. Μην αφήνουν ίχνη, π.χ. το πακέτο των προφυλακτικών, κάποιο εσώρουχο κ.α. Και, βέβαια, μη μπερδεύουν το σεξουαλικό κομμάτι με την όποια συνεργασία επαγγελματική συνδέει τους δυο στο γραφείο. Κίνδυνος να προδοθούν.


Διαβάστε ακόμα:

ΒΙΤΡΙΟΛΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ FACEBOOK