ΣΕ ΚΕΡΑΤΩΣΕ, ΣΚΑΣΙΛΑ ΣΟΥ

 

Δεν είναι αρρωστημένος ζηλιάρης, είναι ισορροπημένο άτομο. Σε κάποια φάση από συγκεκριμένες λεπτομέρειες της συμπεριφοράς της, κι όχι από την παράλογη φαντασία του, οδηγείται στο μαρτύριο της υποψίας. Μήπως μου τα φοράει; Λάθος!

Ακόμα κι αν από σπόντα, όχι γιατί το έψαχνε, μάθαινε ότι η δικιά του πήγαινε με άλλον, πάλι το λάθος είναι να πάρει προσωπικά το έργο. Το δικό της έργο. Ο σύζυγος, ο σύντροφος, δεν έχει καμιά συμμετοχή, για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους.

Λάθος, λοιπόν, είναι να θεωρήσει ο άντρας ότι η γυναίκα του τον απέρριψε. Ότι τον πρόδωσε. Ότι ντροπή της να ξεβρακώνεται σ’ άλλον. Πίσω από την πλάτη του να κάνει τις βρωμιές της.

Ώπα, ρε, μεγάλε! Βεβαίως το διέπραξε κρυφά. Προτιμούσε ο ανήρ να τον ενημερώσει προηγουμένως; Για ποιο λόγο, να κρατάει φανάρι. Να την πάρει μπανιστήρι. Και, βέβαια, θα το κάνει γυμνή, ούτε σλιπάκι θα φοράει επάνω της, όταν ξαπλώνει σε ξένο στρώμα.

Ερώτημα. Αυτό που συνδέει τον άνδρα με την γυναίκα είναι το σεξ; Μάλλον όχι. Ποιος λέει ότι η κυρία πήγε μ’ άλλον για να τον τιμωρήσει. Να τον εκδικηθεί. Να τον πληγώσει. Το πιθανότερο έκανε τη βρωμοδουλειά γιατί η ίδια το είχε ανάγκη. Και πολύ σωστά δεν του είπε τίποτα για να μη τον στεναχωρήσει. Άρα, σκέπτεται το καλό του.

Δεν υπάρχει απιστία. Δεν είναι θέμα… πίστης ό,τι έχει σχέση με σεξ. Όπως δεν θα πεις πιστή την γυναίκα η οποία το κάνει μόνο με τον σύζυγο, μόνο με τον γκόμενο. Και επειδή ούτε καν περνάει από τη σκέψη της να του φορέσει κέρατο, αυτό σημαίνει πως τον θεωρεί σίγουρα κλάσεως εραστή. Αστεία πράγματα.

Αν αποφασίσει η γυνή να δοκιμάσει κάτι άλλο, το ζήτημα είναι αυστηρώς προσωπικό. Δικό της πρόβλημα, όχι δικό του. Και δεν επηρεάζει τη σχέση τους. Στην περίπτωση, όμως, που το τρίτο πρόσωπο την ενδιαφέρει περισσότερο από τη σχέση της, από το γάμο της, τότε εκείνη θα αποφασίσει πως θα διαχειριστεί την κατάσταση. Ο άντρας δεν παρακαλάει, δεν απειλεί. Κι αν αισθάνεσαι ελεύθερος άνθρωπος, δεν απαιτεί εξάρτηση από το μέχρι σήμερα έτερον ήμισυ.

Αντιληπτό πως όλα τα προηγούμενα ισχύουν και στην περίπτωση που ο άνδρας ξενοκυττάει.

Διαβάστε ακόμα:

ΣΤΟ ORIGINAL SEX PARTY ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ... ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ