ΤΟ ΑΠΙΘΑΝΟ SEX STORY ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΝΕΛΛΗΣ

 

Χρειάστηκε να φθάσει στα 44 της χρόνια για να βιώσει την πιο έντονη ερωτική ιστορία της ζωής της. Δεν ήταν βέβαια η γυναίκα με πλούσια από άνδρες ατζέντα. Σε καμιά περίπτωση. Ποτέ δεν φαντάζονταν ότι, ειδικά αυτή, θα παραδιδόταν, σωματικά και μ' όλο της το Είναι, σε παιδαρέλι, στον συνομήλικο φίλο του γιου της. Στον Θέμη, το καμάρι της, που ποτέ δεν φεύγει από τη σκέψη της. Το αγόρι που την τρελαίνει, μόνο με το που απλώνει το χέρι του στο κορμί της. Να ήταν μόνο τούτη η τρέλα της; Για να εξασφαλίσει ένα χώρο ασφαλείας στις πριβέ συναντήσεις με τον Θέμη, έκανε το άλλο απίθανο. Δέχθηκε να γίνει ερωμένη υφισταμένου της.

Αισθάνεται να αγαπά περισσότερο τον άνδρα της η κυρία Νέλλη από τότε που έμπλεξε σεξουαλικά με τον πιτσιρικά. Περίεργο. Κι όμως της συμβαίνει. Βλέπει με διαφορετικό μάτι τον Στέφανο, εδώ κι ένα χρόνο, από τότε που πλάνεψε, που πλανεύτηκε από τον 17χρονο κι άρχισε να την πλημμυρίζει η ευτυχία, η γεμάτη από αλήθεια ζωής. 
Από στιγμή σε στιγμή η 44χρονη περιμένει πως και πως να ακούσει τα βήματά του στην αυλή. Παναγία μου! Τρέμει ολόκληρη! Και δεν κρατιέται. Σε λίγο θα ορμήξει επάνω στο αγόρι της, κι εκείνος θα την αγκαλιάσει. Σήμερα έχουν επέτειο, έκλεισαν κιόλας χρόνο, θα το γιορτάσουν εδώ, στο σπίτι του Παπαθεοχάρη. 
Κοντά στα τρία χρόνια την πολιορκούσε ο Παπαθεοχάρης, ο συνάδελφος στην τράπεζα. Πενηνταπεντάρης, χήρος, τύπος ασθενικός, καράφλας, γυαλάκιας. Για ένα μόνο λόγο «υπέκυψε» στο φλερτ του, επειδή ήταν ιδιοκτήτης μονοκατοικίας κοντά στο γραφείο, κάπου στο Χαλάνδρι. Μην τρέχουν σε ξενοδοχεία ή σ' άλλες «κρυψώνες» αυτή και ο Θέμης, ένα παράταιρο ζευγάρι με τόσο μεγάλη διαφορά ηλικίας. Σαν «ερωμένη» του Παπαθεοχάρη η Νέλλη έχει τα κλειδιά του σπιτιού του, όπου συναντά τον εραστή της. 
Σε ώρες εργάσιμες, όταν ο Παπαθεοχάρης βρίσκεται ακόμα στην τράπεζα, η Νέλλη, η διευθύντρια, το σκάει, δήθεν για εξωτερικές υποχρεώσεις, να συναντήσει πελάτες, επιχειρηματίες. Θεμιτό. Σύνηθες. Η αλήθεια είναι για να συνευρεθεί με τον Θέμη, στο ''κρυσφήγετο'' τους. Στη μονοκατοικία του φουκαρά Παπαθεοχάρη, ο ποίος διαρκώς παραπονιέται διότι έριξε μεν την Νέλλη, δεν την χαίρεται δε. Επειδή πότε μ΄αυτήν, πότε με την άλλη δικαιολογία εκείνη τον αποφεύγει 

Διαβόλου κάλτσα ο Θέμης. Μη βάλει κάτι στο μυαλό του. Θα σκάσει αν δεν το πετύχει, τουλάχιστον θα προσπαθήσει, πέραν από κάθε όριο. Η μάνα του φίλου του Σταμάτη, η κυρία Νέλλη έχει γίνει το απωθημένο του 16χρονου. Αν μετρούσε πόσες φορές αυνανίστηκε με τη σκέψη στην μητέρα του συμμαθητή του, σίγουρα θα ξεπερνούσε τον αριθμό 1.000..

Μέχρι χθες ήταν αδιανόητο να ρίξει τα μάτια της σ' άλλον άνδρα η Νέλλη, πολύ περισσότερο να δει ερωτικά ένα παιδί. Αν είναι δυνατόν! Στην ηλικία του γιου της, του υψηλού, του κούκλου, καμία σχέση με τον ψιλοκαμπούρη, μετρίου αναστήματος και τετραγωνοκέφαλο Θέμη. Το κατσαρό μαλλί είναι το μόνο καλό επάνω στον Θέμη, ένα καθαρόαιμο τσογλάνι, θρασύτατο, με γλώσσα που τρομάζει, που αιφνιδιάζει.

Μια μέρα χωρίς να την πάρει είδηση ο γιος της, η Νέλλη συνωμοτικά ψιθύρισε στον Θέμη ότι θα ήθελε κάποια στιγμή να μιλούσαν ιδιαιτέρως. «Αύριο έχουμε κανονίσει να 'ρθω να πάρω το φιλαράκι μου στις επτά. Τι λέτε, κυρία Νέλλη; Να 'μαι εδώ μια ώρα νωρίτερα;...». Έτσι κι έγινε. Όσο ο γιος της ήταν ακόμα στο φροντιστήριο, εκείνη κουβέντιασε με τον Θέμη το θέμα. Ποιο θέμα; 

«Απορώ, Θέμη, που ο γιος μου, ο Σταμάτης, χαρακτήρας ολότελα διαφορετικός από σένα, σε κάνει παρέα. Δεν έχω τίποτα μαζί σου, απεναντίας σε συμπαθώ, σου έχω εμπιστοσύνη, άλλωστε γι' αυτό ήθελα να τα πούμε οι δυο μας ιδιαιτέρως. Ξέρεις, Θέμη, με προβληματίζει ο γιος μου, θαρρώ κλείνεται όλο και περισσότερο στον εαυτό του και παραείναι δειλός... Τι να συμβαίνει, εσύ κάτι θα ξέρεις, με καταλαβαίνεις, ανησυχώ, μάνα είμαι...».

Η καλύτερη του Θέμη να κρυφοκουβεντιάζει με την κυρία Νέλλη πίσω από την πλάτη του γιου της. Να έχει μια διαπροσωπική, μια εμπιστευτική συζήτηση με την θεά του. Την σαραντάρα με το σφιχτοδεμένο σώμα και την έντονη σεξουαλικότητα, που όμως δεν έχει αφυπνίσει την ίδια.
Ένστικτο κυνηγού ο Θέμης, με ταλέντο στο στήσιμο της παγίδας, σκέφτηκε να φτιάξει το κατάλληλο κλίμα που θα ευνοούσε να προχωρήσει η συνωμοτική επαφή του με την Νέλλη σε γήπεδο που θα εξυπηρετούσε τα πονηρά του σχέδια.

- Μην ανησυχείτε καθόλου, κυρία Νέλλη. Ο Σταμάτης που γνωρίζω εγώ δεν είναι αυτός που εσείς μου περιγράφετε. Απλά, δεν ανοίγεται σε εσάς... Δειλός ο Σταμάτης; Μα, τι λέτε! Μια φορά κοντέψαμε να σκοτωθούμε, γιατί πίστεψα πως... φλερτάριζε τη μητέρα μου!

Τα χέρια της Νέλλης αυθόρμητα κάλυψαν το πρόσωπό της, και από την κατάπληξη έμεινε δευτερόλεπτα με το στόμα ανοικτό. Τρομοκρατήθηκε προς στιγμή η γυναίκα από τη μία κι από την άλλη, όμως, ευχαριστήθηκε μ΄αυτό που άκουσε.

Ο Θέμης είχε βάλει μπροστά το πλάνο του. Ήταν αδύνατον η μάνα να μεταφέρει στο γιο της το παραμύθι του συμμαθητή του. Με τίποτα δεν θα 'θελε να ξέρει ο γιος της ότι τον «κατασκοπεύει». Ζύγισε την κατάσταση ο Θέμης και κάποια στιγμή, δήθεν διστακτικός, σα να κόμπιαζε, έριξε άλλη μία τορπίλη...

- Και μένα μ' αρέσει η μάνα του φίλου μου, εσείς δηλαδή κυρία Νέλλη, αλλά δεν θα τολμούσα...

''Γυναίκα της ηλικίας μου, κι αρέσω στον Σταμάτη...'' σκέπτεται η Νέλλη, και στην αρχή ανατρίχιασε, διότι ο Θέμης σα να μιλούσε σοβαρά. ''Άλλο πάλι κι αυτό! Έχω θαυμαστή τον φίλο του γιου μου''. Η Νέλλη, η κόρη στρατιωτικού και διευθύντρια τράπεζας. Θυμήθηκε τον εαυτό της στα 17, ήταν μια αθώα κοπέλλα, άβγαλτη. Έφερε στη ξεθωριασμένη μνήμη της και πως γνώρισε τον Στέφανο, τον σύζυγό της. ''Θεέ μου, γιατί καταλήξαμε να έχουμε στο γάμο μας μια στεγνή ζωή, λες και μας πήραν τα χρόνια. Αρέσω στον Θέμη! Και γιατί μου το εκμυστηριεύτηκε το παλιόπαιδο; Λες να με φαντασιώνεται κιόλας;''.

Η δεύτερη μυστική συνάντηση της Νέλλης με τον Θέμη, να μιλήσουν για τον... Σταμάτη, τους έφερε ακόμα πιο κοντά. Την τρίτη φορά, όταν βρέθηκαν πάλι μόνοι και συζητούσαν για τη διστακτικότητα του Σταμάτη με τα κορίτσια, δηλαδή κουβέντα περί σεξ, το πράμα μπήκε στο δρόμο του, Νέλλη και Θέμης συμπεριφέρθηκαν ο ένας στον άλλον, όπως ένας άνδρας και μια γυναίκα.

Διαβαστε ακομα:

Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΜΙΑ... ΕΝΕΣΗ!