ΑΧ, ΚΑΙ ΝΑ Μ΄ ΕΒΛΕΠΕ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ!

 

Τσάκωσε την 17χρονη κόρη της σε φάση άγριου και ξεφωνητού σεξ με τον καθηγητή της! Τα ‘χασε η μάνα. Δεν ήξερε πως να αντιμετωπίσει το αναπάντεχο σκηνικό, όταν επέστρεψε σπίτι πολύ ενωρίτερα απ' ό,τι συνήθιζε. Κεραυνοβολημένη από την αμηχανία της, παρά τη θέληση της, πρόδωσε την παρουσία της, με συνέπεια να διακοπεί το συναρπαστικό ερωτικό σμίξιμο των δύο αταίριαστων εραστών. Να, πως έχει αυτή η αληθινή ιστορία, την οποία θα διηγηθώ με κάποια παραλλαγή, για ευνόητους λόγους...

Εδώ και μήνες η αρχιτεκτόνισσα Φρόσω έχει σοβαρά προβλήματα στη δουλειά της. Δεν αισθάνεται ασφάλεια στην κατασκευαστική εταιρεία που εργάζεται εδώ και πέντε χρόνια, λίγο πριν χωρίσει τον σύζυγό της. Η ψυχρότητα στην επικοινωνία με τον διευθυντή της είναι πια καθεστώς, και ήταν επόμενο να ξεσπάσει η έκρηξη, πράγμα που συνέβη σήμερα. Ασυνήθιστη σε τέτοιες καταστάσεις η 37χρονη, εντελώς εκτός ελέγχου, ταραγμένη, άρπαξε την τσάντα της κι έφυγε μουρμουρίζοντας. Τράβηξε κατευθείαν στο σπίτι της, μια μονοκατοικία στο Κρυονέρι.

 

Περίεργο! Βλέπει παρκαρισμένη την χόντα του κυρίου Στέφανου. Του καθηγητή που κάνει ιδιαίτερα στην κόρη της, στη φυσική και τη χημεία. Η ώρα είναι έξι κιόλας, η Άσπα είχε μάθημα 4 με 5. Δεν κάνει λάθος, σήμερα είναι Πέμπτη, ημέρα που η ίδια μένει στο γραφείο μέχρι αργά το βράδυ.

Μάνα και κόρη δεν τα πάνε καλά. Καθόλου καλά. Πλακώνονται συνεχώς. Η μικρή δεν χάνει ευκαιρία να προκαλεί την μητέρα της. Να την απαξιώνει, να την ειρωνεύεται. Να της κάνει κριτική. Λες και επιζητάει διαρκώς τη σύγκρουση με την μητέρα της.

 

Η Φρόσω περνάει το πορτάκι του φράκτη και όσο- προσεκτικά και αθόρυβα- πλησιάζει, στο κεφάλι την τρυπούν τα ηδονικά αχ και βαχ, οι αναστεναγμοί της κόρης της. Στο τέλος του μικρού διαδρόμου που χωρίζει την τουαλέτα και την κρεβατοκάμαρά της είναι το δωμάτιο της Άσπας Ο καθηγητής από επάνω της και το κορίτσι σε παροξυσμό. Τι να κάνει η Φρόσω; Να φύγει. Να μείνει. Δεν είναι σίγουρη για τίποτα. Από τη μισάνοιχτη εσωτερική πόρτα της Άσπας, την ακούει να ενθαρρύνει τον καθηγητή όσο αυτός της παραδίδει ένα... άλλο μάθημα.
 - Στέφανε, σήμερα είσαι θεός!... Αχ, και να μ' έβλεπε η μάνα μου, η αγάμητη, που μου σπάει τα νεύρα... Ναι, ναι, Στέφανε, είναι τέλειο...
Παραμιλάει εκστασιασμένη η μαθήτρια, με απλωμένο πλέον το κορμί πάνω στο τραπέζι εργασίας ενώ την καρφώνει ρυθμικά από πίσω της ο Στέφανος. Πενηντάρης, σωματώδης, χοντρός, με κατακόκκινο, γυαλιστερό πρόσωπο και παχύ κόκκινο μουστάκι που έχει αρχίσει να κιτρινίζει από τα τσιγάρα.

Η χαραμάδα επιτρέπει στην μάνα να μπανίσει το σκηνικό, δεν την εμποδίζουν οι μεντεσέδες της πόρτας. Τι ατυχία! Εκείνη τη στιγμή την πιάνει ένας απρόσκλητος και υστερικός βήχας...

Καταστροφή! Ο δάσκαλος επιτόπου διακόπτει το «πηγαινέλα» και σηκώνει το παντελόνι του. Η Άσπα δεν έχει πάρει πρέφα την μητέρα της, στην ηδονική της παράκρουση επάνω δεν άκουσε το βήξιμο, κι ορμάει επάνω στον Στέφανο, να μην τον αφήσει να απομακρυνθεί... Αυτός με κινήσεις των δακτύλων, χωρίς να ανοίξει το στόμα, ούτε καν να ψιθυρίσει, προσπαθεί να της «πει» ότι στο σπίτι βρίσκεται η μητέρα της.

Τελικά, όταν ο δάσκαλος συμμαζεύτηκε, έτοιμος όσο γίνεται να αντιμετωπίσει την Φρόσω, εκείνη την είχε κοπανήσει από το σπίτι, κι ακόμα τρέχει μακριά.... Η Άσπα βρίσκεται σε άθλια κατάσταση. Όταν πια αντελήφθη τη ξαφνική άφιξη και φυγή της μητέρας της, λες και την κτύπησε κεραυνός, κουλουριάστηκε σε μια καρέκλα.

Η συνέχεια της ιστορίας. Μάνα και κόρη, αφού είπαν πολλά μεταξύ τους, έφτιαξαν οριστικά τη σχέση τους. Και πλέον η συμπεριφορά της Άσπας στην Φρόσω εξελίχθηκε σε ιδανική.

Ο Στέφανος, παντρεμένος με 4 παιδιά, εξαφανίστηκε. Ούτε τον αναζήτησε η Άσπα. Δύο εβδομάδες αργότερα η Φρόσω δέχθηκε κλήση στο κινητό από τον καθηγητή. Ζήτησε να συναντηθούν, η Φρόσω δέχθηκε, τον περίμενε στο σπίτι της, σε ώρα που η Άσπα ήταν σχολείο. Για μια φορά ακόμα αναθυμήθηκε την εικόνα και το… ηχητικό ντοκουμέντο, της κόρης της να συνουσιάζεται μαζί του. Ζήλευε την Άσπα; Όχι, αυτό. Ήθελε να ήταν εκείνη στη θέση της, με τον Στέφανο. Γιατί, όχι.

Ζήτησε συγγνώμην ο Στέφανος κι όλος ήταν μια απολογία για το «γνωστό θέμα». Ευχαρίστησε, μάλιστα, την Φρόσω γιατί δεν έδωσε «συνέχεια». Θα μπορούσε να τον καταγγείλει, κι αυτός να γίνει ρεζίλι, να μην έχει δικαιολογίες στην οικογένειά του.
Η κουβέντα της γυναίκας και του άντρα κύλησε σχεδόν φιλικά. Κάποια στιγμή η Φρόσω πρότεινε να σταματήσουν να αναφέρονται στο ''επεισόδιο''. Ό,τι έγινε, έγινε. Συμβαίνουν αυτά. 

 

- Στέφανε, μια συμβουλή, αν μου επιτρέπεις. Μη χάσεις ξανά τον έλεγχό σου με μαθήτρια, είσαι πατέρας, είσαι δάσκαλος, ο κίνδυνος του διασυρμού είναι μεγάλος.

Και μεταξύ σοβαρού κι αστείου η Φρόσω πρόστεσε: ''Κάπως συγχωρητέο, Στέφανε, αν κάνεις «κάτι» με μητέρα, όχι με μαθήτρια... ''.

 

Της τηλεφώνησε μετά από δέκα ημέρες. Να πάνε να φάνε. Ο Στέφανος μαζί της ήταν ακόμα καλύτερος εραστής, πιο πληθωρικός, πιο εκρηκτικός απ' ό,τι με την κόρη της.

 

Διαβαστε ακομα:

ΤΟ ΑΠΙΘΑΝΟ SEX STORY ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΝΕΛΛΗΣ