Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΟΛΛΗΣΕ ΤΗΝ... ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ

 
Να, μια ιστορία που την ακούς και λες Αυτά δεν γίνονται ούτε στο σινεμά. Πετυχημένος χρηματιστής στη χρυσή εποχή ο 50χρονος Ιάσων, κερδίζει πολλά λεφτά, αλλά η καθημερινότητα του βρίσκεται κάτω από διαρκή πίεση. Εύκολα έπεσε στην κόκα και στα χάπια προκειμένου να ελέγχει την ενέργεια του, να κρατάει και διαύγεια στη δουλειά του. Έτσι νόμιζε, πως με τις ουσίες θα κρατηθεί στα ίσα του.
Στο μεταξύ πέρασε ενάμισυ χρόνο από τότε που έχει να πλησιάσει πραγματικά την 40χρονη σύζυγό του. Κάποια στιγμή, γιατί δεν πήγαινε άλλο να συνεχίσει το κρυφτό από την γυναίκα του, της εξομολογήθηκε…
- Μαντώ, πηγαίνω μ΄άλλες γυναίκες, αλλά δεν νοιώθω να σε απατώ... Μαζί σου δεν μπορώ…, σε παρακαλώ μην τρομάξεις μ' αυτό που θα σου πω... Έχω εθιστεί πλέον στην παρτούζα. Το ξέρεις ότι σ’ αγαπώ, δεν θέλω να σε χάσω. Με όποια γυναίκα βρεθώ, πίστεψε με το κάνω χωρίς κανένα συναίσθημα. , αλλά δεν μου ρχεται, δεν έχω στύση με μια μόνο γυναίκα, ακόμα και μαζί σου…
Να μην τρομάξει η Μαντώ είναι μια κουβέντα. Έπεσε από τα σύννεφα η γυναίκα. Τι ήταν αυτό που της έλαχε της άμοιρης. Και τώρα τι γίνεται; Η ίδια τα 'χει χαμένα ολότελα. Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και ο σύζυγος της πρότεινε να τον συνοδεύει στις... συνεδριάσεις κάθε παρτούζας. Με την ελπίδα να αποτοξινωθεί αυτός από τη σεξουαλική εξάρτηση, που μιάστηκε παρά τη θέληση του. 
Τι κάνει η Μαντώ; Με σύζυγο παρόντα απόντα στην κρεβατοκάμαρα τους, κάποια στιγμή θα σκεφτεί να ξενοπηδηχθεί. Όχι, κάτι τέτοιο ούτε να το σκέπτεται, δεν το θέλει. Από την άλλη, να μείνει στη δίαιτα, ούτε αυτό είναι η λύση. Έτσι, λοιπόν, με βαρειά καρδιά ακολούθησε τον Ιάσωνα σε μια κυριλάτη παρτούζα. Αηδίασε. Το σκυλομετάνοιωσε. 
Η Μαντώ τα έβαλε κάτω πάλι, να δει τι θα κάνει, και κατέληξε πως δεν έχει άλλη επιλογή. Θα συνεχίσει να... σαπορτάρει τον Ιάσωνα, μέχρι να τον κερδίσει αποκλειστικά. Έτσι, μαζί με τον άνδρα της, και δεύτερη φορά έκανε ομαδικό σεξ. Την τρίτη φορά η Μαντώ άρχισε ήδη να το βλέπει διαφορετικά το πράμα. Να την γοητεύει και να σκέπτεται με λαχτάρα πότε να επαναλάβει το group sex, με νέους παρτεναίρ, σε διαφορετικά σκηνικά.
Κάτι, όμως, χαλούσε την Μαντώ σ' αυτή την εμπειρία με όλο καινούργιες ποικιλίες και μπερδέματα. Ο άντρας της! Ναι, αυτό είναι, δεν τον ήθελε μέσα στα πόδια της. Να την βλέπει τι κάνει με άλλον, με άλλους αρσενικούς. Ούτε και σ' εκείνη της άρεσε να βλέπει τον Ιάσωνα να κάνει στοματικό σε μια, πρωκτικό σε μια άλλη. Τέλος! Στο εξής η Μαντώ αποφάσισε να πηγαίνει μόνη της, να βιώνει δίχως τον σύζυγό της το αρχαίο σπορ της παρτούζας.
Διαβαστε ακομα:

ΜΙΑ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕ ΤΟΝ ΕΡΩΤΙΑΡΗ ΚΑΘΗΓΗΤΗ