ΑΠΟ ΤΟ 2024 Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΟΡΜΗΣΕΙ ΣΤΟ… ΣΕΞ!!!

 

''Με την πανδημία σήμερα θέλουμε δεν θέλουμε είμαστε εγκρατείς…, αλλά όταν περάσει ο κίνδυνος… ''. Τι πρόκειται να κάνουμε όταν ξεπεράσουμε κι αυτό το παλούκι του κορονοϊού;

Μιλάει άνθρωπος αξιοσέβαστος, στο όνομα Νικόλας Α. Χρηστάκης, με βαρύ και αξιοπρόσεκτο βιογραφικό. Κοινωνιολόγος, Ελληνοαμερικανός, ιατρός και ερευνητής, καθηγητής Κοινωνικών και Φυσικών Επιστημών στο Πανεπιστήμιο Yale, όπου διευθύνει το Εργαστήριο Ανθρώπινης Φύσης. Επίσης συν-διευθυντής του Ινστιτούτου Επιστήμης Δικτύων του Yale.

Σταματώ εδώ τις συστάσεις, για το μέλος- να προσθέσω κι αυτό- του Ινστιτούτου Ιατρικής της Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών της Αμερικανικής Ένωσης.

Ο πατριώτης έγραψε βιβλίο με τίτλο ''Το Βέλος του Απόλλωνα'' και στο οποίο εκθέτει τις προβλέψεις του. Και τι μας λέει; Πως τα πάντα όλα θα έρθουν τούμπα. Μας περιμένουν χρόνια σεξουαλικής ακολασίας. Αυτή θα ‘ναι η αντίδραση του ανθρώπου, ο οποίος φρεναρίστηκε με τους περιορισμούς της καραντίνας. Και μετά τον αναγκαστικό εγκλεισμό, την απώλεια χρόνου υποχρεωμένος να ζει συντηρητικά, ο άνθρωπος του αιώνα μας θα ξεσπάσει στην αναζήτηση ηδονισμού.

Μ άλλα λόγια, κατά τον καθηγητή, όχι απλά θα ξεχάσουμε τον Covid-19, αλλά από το 2024 με τα μούτρα θα πέσουμε στο σεξ.   

Διαβαστε ακομα:

ΣΤΟ ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΙ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΙ, ΣΤΗΝ ΚΑΛΗ ΖΑΡΙΑ