ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΣΗΜΑΝΤΟ ΑΦΟΡΜΗ..

 
Νόμος άγραφος. Ο εγκληματίας που συλλαμβάνεται για συγκεκριμένο αδίκημα είναι ικανός και μετά την αποφυλάκιση του, το λεγόμενο... φρονιματσμό του, να υποπέσει στο ίδιο... λάθος.Νόμος άφραφός, όμως όχι απόλυτος. Δεν σημαίνει, δηλαδή, ότι όλοι μπαίνουν εγκληματίες πίσω από τα σίδερα και επανέρχονται στην κοινωνία το ίδιο επικίνδυνοι εγκληματίες.
Ο βιαστής για παράδειγμα, ο παιδεραστής είναι αδύνατο να μην την πέσει σε γυναίκα ή σε αγοράκι την  ίδια κιόλας μέρα μετά την αποφύλακιση του. Και δεν θα... φταίει ο ίδιος. Πρόκειται για άρρωστο άτομο. Δεν ελέγχει τον εαυτό του.
Η περίπτωση του Γεωργιανού τάδε- σιγά που θα του κανουμε την τιμή να αναφέρουμε το όνομα του- προσφέρεται απλά για να απασχολήσει επιστημονικά την εγκληματολογία. Είχε μαχαιρώσει 21 φορές το 2008 τον 56χρονο ηθοποιό Νίκο Σεργιανόπουλο (φώτο) και τον σκότωσε. Αφήνουμε στην άκρη ότι ο καλλιτέχνης τον ψώνισε και τον πήγε στο διαμέρισμα του για τις σεξουαλικές του ανάγκες.
Ο αριθμός 21 τρομάζει, δείχνει ποιος είναι ο Γεωργιανός, Ο οποίος για τη δολοφονία Σεργιανόπουλου έφαγε ισόβια, έμεινε μέσα 13 χρόνια και το 2023 θα έπαιρνε απολυτήριο από τη φυλακή. Δεν θα γίνει έτσι, όμως. 
Προχθές Σάββατο ο παίκτης καθάρισε μέσα στη φυλακή (!) συμπατριώτη του. Σιγά που θα μας απασχολήσει η... αιτία του φονικού. Εγκληματίας είναι ο άνθρωπος, εγκλήματα θα κάνει. Και μέσα και έξω. Ακόμα και για ασήμαντη αφορμη, με ένα σουβλί σκότωσε άλλον Γεωργιανό κρατούμενο.
Διαβαστε ακομα:

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΕΠΡΑΞΕ ΑΠΙΣΤΙΑ ΧΩΡΙΣ... ΜΑΣΚΑ