ΣΤΗΜΕΝΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ, ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΣΤΗΜΕΝΟ ΜΑΤΣ

 

Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS, όπως κάθε πρώτη Δεκεμβρίου. Ο πρώτος στη γη που μίλησε ανοικτά,ότι πρόκειται για στημένη δουλειά, είναι ο αποδυτηριάκιας. Το γράφω αυτό με την ευκαιρία της ημέρας, αν και διαφωνώ μ’ αυτό το κόλπο. Να αφιερώνεται μια μλέρα του χρόνου σε κάτι διαφορετικό. Ημέρα κατά του καπνίσματος, Ημέρα για την Μητέρα, για τα λουλούδια, τα ζώα, την αποταμίευση, την αντισύλληψη, την ομοφυλοφιλική υπερηφάνεια κλπ κλπ. 

Πρώτη η Εκκλησία καβατζάρησε όλες τις ημέρες του χρόνου, με προφήτες και ελεήμονες, αγίους και οσιομάρτυρες, ομολογητές και θαυματουργούς. Μετά στο ίδιο έργο μπήκαν στο νόημα και οι διάφοροι κοινωνικοί οργανισμοί.

Επί του θέματος. Είχε αναλύσει ο αποδυτηριάκιας σε σεντόνι τους λόγους που παρασκευάστηκε στο εργαστήριο η κολλητική αυτή αρρώστια, το AIDS. 

AIDS σημαίνει Acquired Immune Deficiency Syndrome, δηλαδή Σύνδρομο της Επίκτητης Ανοσοανεπάρκειας και προκαλείται από τον ιό της Ανθρώπινης Ανοσοανεπάρκειας (HIV), που παραμένει στο σώμα, δεν φεύγει ποτέ. Μην πούμε πολλά. Χωρίς θεραπεία, όσοι έχουν νοσήσει με AIDS συνήθως πεθαίνουν μετά από περίπου τρία χρόνια. Η προκάτ νόσος, με συγκεκριμένη σκοπιμότητα, πρωτοεμφανίστηκε με το έμπα της δεκαετίας του '80, δηλαδή πάλιωσε πια και αντιμετωπίζεται με τη βοήθεια της φαρμακευτικής βιομηχανίας.

Όχι, το στήσιμο δεν είχε κίνητρο την κονόμα. Το ζητούμενο ήταν να πέσει τρόμος στο σεξ. Να φοβάται κυρίως ο ετεροφυλόφιλος τη σεξουαλική επαφή. Μη ξεχνάμε πως από τότε που βγήκαν στην πιάτσα οι θρησκείες και γεννήθηκαν οι εξουσίες κτυπιόταν ο έρωτας, γιατί ντοπάρει την ανεξαρτησία του ατόμου. Για τον αιώνιο συντηρητισμό η συνουσία ήταν ντροπή και καταδικαστέα.

Διαβαστε ακομα:

ΑΡΚΕΤΑ ΗΤΑΝ ΤΑ 29 ΧΡΟΝΙΑ