ΠΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΑΝΑΝ Ο ΑΔΑΜ ΚΑΙ Η ΕΥΑ

 

Ο Αδάμ και η Εύα κάνουν ένα παιδί. Δεν υπάρχει θέμα αιμομιξείας. Αυτή θα προκύψει όταν ο Αδάμ συνουσιαστεί με κάποια από τις κόρες του. Ή η Εύα με κάποιον από τους γιους της. Ή αν ένα αγόρι των πρωτόπλαστων έρθει σε πράξη σεξουαλική με αδελφή του. Η αιμομιξεία, λοιπόν, είναι δεδομένη και αναπόφευκτη αφού, σύμφωνα με τη θρησκεία, ο ανθρώπινος πληθυσμός προήλθε μονάχα από τους πρωτόπλαστους Αδάμ και Εύα και τα τέκνα τους.

Πόσα παιδιά έκαναν συνολικά οι δύο πρωτόπλαστοι. Όλα έχουν γίνει αντικείμενο επιστημονικής μελέτης, για να μην μένουν αναπάντητα τα κενά της θρησκευτικής παράδοσης. Έχουμε και λέμε, λοιπόν.

Οι γυναίκες διαθέτουν δύο χρωμοσώματα “Χ”, οι άνδρες ένα χρωμόσωμα “Χ” κι ένα “Υ”. Κορίτσι γεννιέται όταν ένα ωάριο με χρωμόσωμα “Χ” συναντηθεί με σπερματοζωάριο το οποίο επίσης περιέχει το χρωμόσωμα “Χ”. Όταν το σπερματοζωάριο περιέχει το χρωμόσωμα “Υ”, τότε το έμβρυο είναι γένους αρσενικού. Άρα, το χρωμόσωμα “Υ” περνάει πάντα από τον πατέρα στον γιο.

Εκτός απ’ αυτή την κληρονομικότητα του αρσενικού γενετικού υλικού, παίζει μπάλα και εκείνη του θηλυκού γενετικού υλικού. Μη συνεχίσω, σχετικά με την έρευνα των βιολόγων, οι οποίοι υποστηρίζουν πως δεν στέκει η “αλήθεια” πως όλα ξεκίνησαν από ένα μόνο ζευγάρι, τον Αδάμ και την Εύας. Όταν οι επιστήμονες αναφέρονται σε “πρωτόπλαστους” εννοούν έναν πρώτο πληθυσμό τουλάχιστον 2.000 ανθρώπων από τους οποίους οι χίλιοι ήταν γυναίκες. Και βρισκόντουσαν στην Αφρική, πριν 140.000 χρόνια.

Παίζει σε πολλές, αν όχι σ’ όλες τις σχετικές έρευνες, η Αφρική, ως τόπος εξόρμησης των ανθρώπων, οι οποίοι στη συνέχεια, πριν 50.000 χρόνια, άρχισαν να εξαπλώνονται σ’ όλη τη γη.

Επιστροφή στον Αδάμ και την Εύα. Σύμφωνα με την αποκωδικοποίηση του ανθρώπινου γονιδιώματος συντάσσεται το ''αρχείο'' της καταγωγής μας. Προσπαθούν να δώσουν μέχρι και ημερομηνίες(!), χωρίς αμφισβήτηση, των 28, λέει, παιδιών των πρωτόπλαστων. Δέκα αγόρια και 18 κορίτσια. Το πρώτο κορίτσι οι βιολόγοι το έχουν ονομάσει “Ούρσουλα”, το μικρότερο “Γιασμίν”.

Διαβάστε ακόμα:

ΠΙΣΤΕΥΩ Σ’ ΕΝΑΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΘΕΟ