ΟΙ ΔΕΣΠΟΤΕΣ, ΝΑΙ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΣΕΞ!

 

Να ξέρουμε τι σημαίνει σεξουαλική διαπαιδαγώγηση. Πρώτα αυτό και μετά αν είναι σωστό ή όχι να μπει στα σχολεία. Και από ποια ηλικία τα παιδιά να έχουν επιστημονικού τύπου γνωριμία με το σεξ. Γνώση για τα γεννητικά όργανα. Τα σχετικά με την αναπαραγωγή. Όργανο του σώματος και το στομάχι, το μάτι, το συκώτι, οι πνεύμονες, το μυαλό, η γλώσσα κ.α. Ε, αντιληπτό πως είναι σπουδαιότερο να ξέρει κάνεις τα βασικά, όσο γίνεται ενωρίτερα για το πέος και το αιδοίο παρά για το παχύ έντερο και αυτί και την καρδιά του.

Στο φινάλε, τα γεννητικά όργανα ο άνθρωπος έχει την ευχέρεια να τα πιάνει με τα χέρια, να τα ''χρησιμοποιεί'', ενώ άλλα όργανα του σώματος, όσο κι αν είναι θεμελιώδη στην ομαλή λειτουργία του οργανισμού, κάνουν το παιχνίδι τους, δουλεύουν μόνα τους χωρίς να ρωτάνε τον ''ιδιοκτήτη'', τον άνθρωπο.

Το παπαδαριό θέλει να έχει άποψη στο θέμα. Από που και ως που; Και η εκκλησιαστική να ΄ούμε άποψη είναι να μη διδάσκεται τίποτα στα σχολεία για το σεξ. Με ποιο σκεπτικό; Να μη ξέρουν τα παιδιά τίποτα το σχετικό. Δεν το έχουν ανάγκη. Αυτή είναι η ''θέση'' της εκκλησίας. Και γιατί χώνουν τη μύτη της οι δεσποτάδες στο θέμα σεξ;

Οι αρχιερείς δεν κάνουν σεξ, άρα οι ίδιοι δεν έχουν ανάγκη να μάθουν. Για ποιο λόγο να πληροφορηθούν γύρω από ένα ζήτημα άχρηστο γι΄ αυτούς; Τα παιδιά, όμως, αύριο θα γίνουν εραστές και ερωμένες, σύζυγοι και γονείς. Όποιος λέει ότι είναι περιττό να έχουν γνώση σε ό,τι αφορά το σεξ, τότε στην καλύτερη είναι άτομο της πλάκας, Της πολύ πλάκας.

Επανέρχομαι στο ερώτημα. Γιατί το παπαδαριό ασχολείται με αντικείμενο άσχετο σ' αυτούς. Γιατί αρνείται τη σχολική σεξουαλική διαπαιδαγώγηση; Επειδή έχει εξουσία! Επειδή για τον κοσμάκη δεν υπάρχει πιο μεγάλο, πιο ισχυρό πράμα από τον Θεό. Και τον παντοδύναμο τον εκπροσωπούν οι παπάδες, η εκκλησία, όχι η παιδεία, όχι η τέχνη, όχι η επιστήμη, όχι η γνώση.

Οι πιστοί, τα εκατομμύρια των πιστών είναι η δύναμη του παπαδαριού. Η συντριπτική πλειοψηφία των πιστών, ακόμα και να μην κάνει κέφι τους ρασοφόρους, δεν τους ξεχωρίζει από την υπηρετικό τους έργο στον Ύψιστο.

Διαβάστε ακόμα:

ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΙΣΧΥΕΙ Ο ΑΦΟΡΙΣΜΟΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!!!