ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ ΙΜΑΜ ΜΠΑΙΛΝΤΙ ΕΦΑΓΕ Ο... ΙΜΑΜΗΣ

 

Μετά απ’ αυτό το αίσχος που διέπραξε ο Ερντογάν, να ζητάει από τους πιστούς να προσκυνήσουν στην Άγια Σοφιά, θα εκπληρωθεί η προφητεία του Μωάμεθ να κατακτηθεί από μουσουλμάνους η Κωνσταντινούπολη και να παραδοθεί στους χριστιανούς ορθόδοξους. Αυτό το απίστευτο είπε ιμάμης. Φοβερά πράγματα.

Τέτοια παπαριά μόνο ''άνθρωπος του Θεού'' θα την έλεγε. Και μόνο άτομα της πλάκας θα την πάρουν στα σοβαρά. Ότι αφού ο Τούρκος πασάς στο όνομα της θρησκείας αποφάσισε να ξανακάνει τζαμί την Άγια Σοφιά, θα επέλθει η θεία τιμωρία και ο πιο ονομαστός ναός της ορθόδοξης χριστιανοσύνης, που κατακτήθηκε από τους Οθωμανούς πριν έξι αιώνες, θα ξαναγίνει τόπος λατρείας των… μεταβυζαντινών.

Δηλαδή, τι; Ο Ερντογάν ενεργεί με βάση το θεϊκό σχέδιο. Αυτό είναι. Κανονικό όργανο του προφήτη Μωάμεθ είναι ο Τούρκος, όχι μάγκας με τσαμπουκά. Ο ιδρυτής του μωαμεθανισμού πέθανε πριν 14 αιώνες, αφού πρόλαβε να δει τι επρόκειτο να συμβεί, αλλά επειδή αυτό αργούσε, έστειλε ''μήνυμα'' στον Ταγίπ να δώσει την αφορμή στον… στρατό των μουσουλμάνων ιπποτών να καταλάβουν την Ισταμπούλ και να τη χαρίσουν στον συνάδελφο Ιησού Χριστό.

Διαβάστε ακόμα:

Η ΩΡΑΙΟΤΕΡΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ