Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΟΠΩΣ Ο ΜΩΑΜΕΘ Ο ΠΟΡΘΗΤΗΣ

 

Απόψε οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Ολυμπιακός και για λογαριασμό της UEFA θα ανταγωνιστούν στο γήπεδο με τους επίσης επαγγελματίες τούρκικης ΠΑΕ στην Κωνσταντινούπολη. Όχι, δεν πρόκειται για εμπορικό ποδοσφαιρικό θέαμα. Η αλήθεια είναι ότι ο Ολυμπιακός έχει αναλάβει αποστολή εθνική, να αλώσει την Πόλη.

Αυτό γράφουν και υπογράφουν σε κείμενα και τίτλους άλλοι επαγγελματίες, δημοσιογράφοι αυτοί, οι οποίοι απευθύνονται σε επαγγελματίες ηλίθιους. Ο Ολυμπιακός αντίπαλος της Φενέρμπαξέ θα επιδιώξει να το κάνει όπως ο Μωάμεθ Β’, ο σουλτάνος ο Πορθητής. Αν κερδίσει η ελληνική ποδοσφαιρική εταιρεία θα εκπορθήσει την Πόλη. Θα πάρει τη ρεβάνς μετά από 568 χρόνια.

Η ίδια γελοιότητα παίζει κάθε φορά, μα κάθε φορά που ελληνική ομάδα, του ποδοσφαίρου ή του μπάσκετ κληρώνεται να συναντηθεί στην Κωνσταντινούπολη με μια τούρκικη. Κι αν κερδίσει η ελληνική ομάδα, γίνεται το θαύμα. Ξαναγίνεται. Μια φορά μόνο κυρίευσε την Πόλη ο σουλτάνος, οι Έλληνες το κατάφεραν περισσότερες φορές.

Κι αν κερδίσει ο Ολυμπιακός, η Ελλάς θα αλώσει… πάλι την βασιλεύουσα. Και το πρώτο που θα κάνουν οι αλλοδαποί ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι γκρεμίσουν τα τζαμιά γύρω γύρω από την Άγια Σοφιά. Ας είναι μουσουλμάνοι κάποιοι που φοράνε την ερυθρόλευκη φανέλα. Σήμερα είναι εργαζόμενοι σε ελληνική εταιρεία, χριστιανική.
Διαβαστε ακομα:

ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΣΤΑ... ΗΛΕΚΡΟΝΙΚΑ ΤΗΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΡΙΑΣ