Η 24ΧΡΟΝΗ ΚΑΙ Η 44ΧΡΟΝΗ ΤΑΤΙΑΝΑ

 

Ο πιτσιρικάς αισθάνεται ότι είναι κάποιος. Ο 16χρονος, ο 18χρονος κυκλοφορεί σα να μη χρειάζεται κάτι άλλο πέραν απ’ αυτά που γνωρίζει. Φοβερά πράγματα.

Επειδή η πιτσιρίκα είναι ντυμένη στα γούστα της εποχής της, επειδή μιλάει μοντέρνα κι όχι όπως η μάνα της, θαρρεί ότι ο δρόμος μπροστά της είναι ανοιχτός.

Η κυρία Τατιάνα Στεφανίδου με τον πιο απλό τρόπο είπε μια τεράστια κουβέντα. Τεράστια αν την εισπράξανε οι νεολαίοι σαν τέτοια κουβέντα. «Είμαι 44 χρονών και νοιώθω πλέον ότι είμαι ώριμη…» είπε η τηλεπερσόνα. «Πόσο πιο ωραία θα ήταν η ζωή μου, η καριέρα μου, αν στα 20 μου χρόνια είχα τις εμπειρίες που κουβαλάω σήμερα». Κάπως έτσι τα είπε η κυρία.

Είσαι μηδέν, κυρία μου. Απευθύνομαι στο 15χρονο και 19χρονο κορίτσι. Δεν είναι κακό ο 16χρονος και ο 20χρονος που σ’ αυτήν την ηλικία είναι ακόμα άδειο μύδι. Το κακό, στην πραγματικότητα η τραγωδία,  είναι ο νέος να την είχε δει ότι ξέρει περισσότερα από τους γονείς του, επειδή αυτοί ανήκουν σ’ άλλη γενηά.

«Στα 44 μου πια είμαι ώριμη…» είπε η κυρία Στεφανίδου. Δεν υπάρχει τέτοιο πράμα. Το σωστό δεν είναι να λες Είμαι ώριμος, αλλά ότι συνεχίζω να ωριμάζω. Έτσι είναι. Δεν υπάρχει τέλος στην ωριμότητα. Ούτε ωριμόμετρο για να σε μετρήσει.

Στα 84 η κυρία Στεφανίδου θα λέει «Τίποτα δεν είχα καταλάβει από τη ζωή στα 44 μου». Χαίρετε.

Διαβάστε ακόμα:

Αξιοπρεπής συνοδός κυριών από πορνοταινία