ΝΕΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΣ

 

Πού τον είχανε κρυμένο αυτόνα, ρε; Η τσογλανίστικη φάτσα που κλέβει την παράσταση από τους φιρμάτους Αντώνη Ρέμο, Δέσποινα Βανδή, σ’ αυτό το νέο κόλπο της τηλεόρασης «The Voice», μία εκπομπή αξιοπρεπή, που δεν μυρίζει σκόρδο, κρεμμύδια, ούτε είναι για πέταμα κατ’ ευθείαν για τον σκουπιδότοπο του Σχιστού. Μιχάλης Κουνέλης το όνομα, φαλάκρας και μουσικός. Μορφή. Τυπάρα.

Ξέρεις, αν δεν είσαι της δουλειάς, δεν είναι εύκολο να στηθείς, δηλαδή να εκτεθείς μπροστά στις κάμερες ενός μεγάλου καναλιού, όπως είναι ο ΑΝΤ1. Το πιο εύκολο είναι να ξευτυλιστείς, να γελάει ο άλλος μαζύ σου, να μην υπάρχει κανένας να σε λυπηθεί.

Άλλο είσαι καλός μουσικός, πολιτικός, οδηγός, χρυσοχόος, γιατρός κι άλλο να έχεις την ετοιμότητα της εύστοχης ατάκας, χωρίς να τη βγάζεις από το κουτάκι και χωρίς τις χαριτωμενιές των άλλων.

Ο εν λόγω Μιχάλης Κουνέλης, του συγκροτήματος Stavento (στη φωτό μαζί με τους συμπαρουσιαστές του Ρέμο, Ασλανίδου, Βανδή επί σκηνής ανοίγουν το σόου τραγουδώντας οι ίδιοι), θρασύς, είρων, όμως μονάχα στο ύφος, κατά τα άλλα σβήνει την προκλητικότητα που βγάζει η εικόνα του μ’ αυτά που λέει και γίνεται συμπαθής.

Διαβάστε ακόμα:

Η 23χρονη και η 43χρονη Τατιάνα