ΓΙΑ ΠΛΑΤΙΝΙ – ΑΛΑΦΟΥΖΟ ΒΡΩΜΙΣΑΝ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ

Πηγή: INTIME
 

Ό,τι θέλουν γράφουν για το θέμα της αδειοδότησης του Παναθηναϊκού. Κι αυτοί που τα γράφουν κοιμούνται όρθιοι ή, κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν. Φοβερά πράγματα. Το μαύρο το κάνουν άσπρο. Σκόπιμα ή, όχι.

Συναντήθηκε ο Αλαφούζος με τον Πλατινί στη Νυόν, την έδρα της UEFA. Και καθάρισε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού το θέμα. Έτσι το παρουσιάζουν. Οι άνθρωποι είναι για κλωτσές.

«Γιατί δεν με είδε εμένα και βρέθηκε μόνον με τους Σαββίδη, Μαρινάκη;» παραπονέθηκε στον Θόδωρο Θεοδωρίδη ο Αλαφούζος και ο Έλληνας της ΟΥΕΦΑ, κολλητάρι του Πλατινί, μετέφερε την κουβέντα του Γάλλου: «Ελάτε στη Νυόν, κύριε Αλαφούζε, θα σας δεχθεί ο Μισέλ…».

Και ο Μισέλ μετά τις τυπικούρες, δηλαδή όχι ουσίας κουβέντες, ξηγήθηκε όπως αναμενόταν στον Αλαφούζο. Ό,τι δηλαδή, το αν θα πάρει άδεια ο Παναθηναϊκός θα το αποφασίσει η ΕΠΟ. Το αρμόδιο όργανο.

Κι εδώ είναι το θέμα. Ο μεν Αλαφούζος το παίζει ότι εμένα μου έκανε το τραπέζι ο Πλατινί, ενώ η ΕΠΟ με κυνηγάει. Φοβερά πράγματα. Γιατί δεν βγαίνει να μιλήσει ο Σαρρής, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, να βάλει τα πράγματα στην θέση τους;

Ψέματα γράφουν οι εφημερίδες. Παραμυθένια ρεπορτάζ. Ο Παναθηναϊκός έτσι όπως είναι τα πράγματα ΔΕΝ παίρνει αδειοδότηση. Επειδή είναι ανοιχτός στα «νόμιμα κριτήρια». Μη φθάσουμε στα «οικονομικά κριτήρια», που κι εκεί είναι εκτεθειμένος.

Γράφουν ψέματα. Δεν μπορώ να δεχθώ ότι ο Αλαφούζος παραμύθιασε τον Πλατινί. Ότι ελέγχεται το τεράστιο χρέος της ΠΑΕ όταν είναι απλήρωτοι οι εναπομείναντες υπάλληλοι της, ό,τι από βαρδινογιανέϊκο σκουπίστηκε. Ότι ο Αλαφούζος, άλλο ψέμα αυτό, αγόρασε το Απήλιον. Καμμιά αγορά δεν έχει γίνει.

Τι σημασία έχει η «γέφυρα» Αλαφούζου-Πλατινί όταν μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, της καταχρεωμένης ΠΑΕ, είναι ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο, η «Παναθηναϊκή Συμμαχία». Κοροϊδεύουν τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμα:

Κάτι λείπει από το φάκελλο του ΠΑΟ