ΔΕΝ ΠΑΣ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΟΥ ΚΟΡΟΜΗΛΑ!

 

Όχι και προσωπικότητα η κυρία Ρούλα Κορομηλά. Μη ξεράσω. Όχι γι' αυτά που κάνει και λέει η ίδια η κυρία Κορομηλά, αλλά το πως την αντιμετωπίζουν κάποιοι. Να ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα.

Πράγματι, για κάποια χρόνια η κυρία Ρούλα Κορομηλά, χωρίς να είναι ηθοποιός, μοντέλο, τραγουδίστρια, αλλά μία απλή δακτυλογράφος στην κρατική τηλεόραση, έγινε η φιρμάρα στο γυαλί. Κούκλα. Ζουμερή γκόμενα, αλλά η επιτυχία της, το σουξέ της οφειλόταν στο ότι δεν είχε πάνω της το πρόστυχο που βλέπουμε σήμερα σε κάποιες άλλες. Παρά τη σεξουαλικότητά της και το υπέροχο στήθος της ήταν μια φιγούρα οικογενειακού κοριτσιού.

Σαν παρουσία, όμως, η κυρία Κορομηλά ήταν το απόλυτο τίποτα. Καμμία ποιότητα στις λουσάτες υπερπαραγωγές στην ιδιωτική τηλεόραση. Καμμία αισθητική. Θα έλεγα καμμία “λογική”. Εκπομπές με φώτα πολλά, χρώματα, πρωτοκλασάτα ονόματα και όλα αυτά σε μία σύνθεση κενού.

Και βγαίνει ο Lakis Gavalas και της λέει της κυρίας Κορομηλά “Πήγαινε σπίτι σου, Ρουλάκι, για ποιο λόγο συνεχίζεις εσύ που μεγάλωσες γενηές και γενηές...”. Μήπως θα έπρεπε να την τιμήσει η Ακαδημία Αθηνών για την σπουδαία πολιτιστική της συμπεριφορά. Μην τρελλαθούμε.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Γαβαλάς την έπεσε στον Κωστόπουλο