ΟΧΙ ΠΙΑ ΜΥΣΤΙΚΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΩΣΤΕΤΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΛΙΝΤΑ

 

Μου γεννήθηκε μια απορία. Ο κύριος Βασίλειος Κωστέτσος, πασίγνωστος μόδιστρος, έχει πάει ποτέ με γυναίκα; Νομίζω ότι νομιμοποιούμαι να αναρωτιέμαι για ένα θέμα τόσο προσωπικό του μαίτρ, όταν ο ίδιος δεν διστάζει να αναφέρεται στα απολύτως προσωπικά του, και δεν εννοώ τα επαγγελματικά του. Τι έχει κάνει στο χώρο της μόδας, ποιες κυρίες έχει ντύσει κλπ. κλπ.

“Ήμουν τρελλά ερωτευμένος για πέντε χρόνια με την Linda Evangelista!” δεν δίστασε, ναι, δεν το κράτησε κρυφό, τελικά, το είπε ο κύριος Βασίλειος. Για όσους δεν γνωρίζουν να αναφέρω ότι η Λίντα Εβαγκελίστα στα τέλη του περασμένου αιώνα ήταν μέσα στα τρία πιο περιζήτητα τοπ μόντελ στον κόσμο.

Σε συνέντευξη, λοιπόν, που έδωσε ο ντιζάινερ εξομολογήθηκε το μεγάλο μυστικό. Ότι είχε πάθει, ότι τα έδινε όλα για την Λίντα, γι' αυτό και εγώ αναρωτιέμαι. Το παλληκάρι έχει πάει ποτέ του με γυναίκα; Υποπτεύομαι πως όχι. Γιατί το λέω αυτό; Έλα, κάνεις σα να μη καταλαβαίνεις.

Όταν ένας άνδρας, όπως ο κύριος Κωστέτσος βάζει τόσο υψηλά τον πήχυ, κυνηγάει μανουλομάνουλα παγκόσμιας κλάσης, είναι επόμενο να αστοχήσει.

Έχω και μία ακόμα απορία. Ο Βασίλειος ήταν τόσο ερωτευμένος με την Linda που για να την συναντήσει για 2-3 ώρες, όπως λέει ο ίδιος, δεν δίσταζε να τρέχει στο Παρίσι. Η απορία μου είναι αν αισθανόταν κάτι γι' αυτόν τον ερωτευμένο άνδρα και η Εβαγκελίστα. Αν ναι, τότε θα έσβηναν όλα τα καντήλια της Παναγίας των Παρισίων.

Διαβάστε ακόμα:

Πάρις Χίλτον, μακράν το 1ο νούμερο στη γη!