ΥΠΟΚΛΙΣΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΣΕ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ, ΜΑΡΙΝΑΚΗ

Πηγή: Intime
 

Δεν μιλάει κανείς! Φοβερά πράγματα. Δίνει συνέντευξη ο Μελισσανίδης, τα χώνει άγρια και ολότελα προσωπικά στον Μαρινάκη και τα ΜΜΕ, σοβαρά και ασόβαρα, απλά αναφέρουν τα λόγια του αφεντικού της ΑΕΚ. Χωρίς κανένα σχόλιο.

Αυτό το κάνει ο κλητήρας. Ο ταχυδρόμος. Απλά μεταφέρει το γράμμα. Χωρίς, μάλιστα, να το διαβασει προηγουμένως. Αυτό δεν το κάνει ο δημοσιογράφος.

Και γιατί να διαβάσει τη συνέντευξη του Μελισσανίδη ο “δημοσιογράφος” αφού δεν του επιτρέπεται να κάνει κριτική. Τι είναι αυτά που μας λες, κύριε τίγρη; Μπράβο, ρε τίγρη, γεια στο στόμα σου. Ένα από τα δυο.

Τίποτα. Ούτε το ένα, ούτε το άλλο. Είπαμε. Αραδιάζουν ό, τι λέει ο Μαρινάκης και ο Μελισσανίδης και άσε τον μαλάκα τον αναγνώστη να βγάλει συμπέρασμα. Τι είπες, ρε αποδυτηριάκια; Βρε, μαλάκα αποδυτηριάκια, ο αναγνώστης σήμερα ξέρει περισσότερα από τον δημοσιογράφο.

Έτσι που λες. Όπως και να 'χει, λείπει η κριτική. Με υπογραφές αρσενικές και αντικειμενικές. Στο εξωτερικό αν έπαιζε τέτοιο σκηνικό western Μαρινάκης κατά Μελισσανίδη οι δημοσιογράφοι θα έδιναν ρεσιτάλ. Θα έβαζαν τα πράγματα στη θέση τους, αλλά και τους δύο μεγαλοεπιχειρηματίες. Που οι υπουργοί τους προσκυνάνε κι αυτοί ασχολούνται με τον Ζωγράφο.

Διαβάστε ακόμα:

Ποιος είναι ο μεγάλος νταβατζής στο πρωτάθλημα