ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΡΚΕΣ ΣΚΑΝΔΑΛΟ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ

πηγή: Intime
 

Να ξέρουμε τι λέμε. Μια συχνότητα ραδιοφωνική ή, τηλεοπτική ανήκει στο δημόσιο. Είναι, δηλαδή, κρατική περιουσία οι συχνότητες που χρησιμοποιούν τα ιδιωτικά ραδιόφωνα και οι ιδιωτικές τηλεοράσεις. Οι γαμήμενες κυβερνήσεις τις ξεπούλησαν με τον πιο λαμογιάρικο τρόπο.

Όπως το λέω. Γαμημένες κυβερνήσεις, διότι παράνομα «μοίρασαν» άδειες του κώλου προς το συμφέρον συγκεκριμένα πολιτικών. Μη λέμε περισσότερα. Πρόκειται για μια μαύρη, κατάμαυρη σελίδα της μεταπολιτευτικής δημοκρατίας το πέρασμα στη λεγόμενη ιδιωτική ραδιοφωνία και τηλεόραση.

Από την προεκλογική περίοδο του 2012, δηλαδή πριν τις προηγούμενες εκλογές, ο Τσίπρας είχε «απειλήσει» ότι αν ποτέ γίνει κυβέρνηση ο Σύριζα θα βάλει τέλος στο διαρκές αυτό σκάνδαλο. Και το έλεγε φόρα παρτίδα μέσα από τα ιδιωτικά κανάλια, ότι θα σας κόψω τον κώλο.

Ποιος να τον πάρει στα σοβαρά; Πολιτικός είναι. Πού να ξέρεις γιατί ξηγιέται έτσι. Και πού το πάει;Πιθανόν να «απειλεί» με μια δική του «προσωπικότητα» σκοπιμότητα. Ήρθε το πράμα κι έγινε κυβέρνηση ο Σύριζας. Και ψάχνεται σαν τρελλός να βρει λεφτά. Και λένε τώρα ότι ο Τσίπρας «θα βάλει κανόνες στα media».

Λεφτά μπορεί να κονομήσει από τους καναλάρχες η κυβέρνηση. Κανόνες θα βάλει;

Διαβάστε ακόμα:

Το παίζει Eurovision ο Βαρουφάκης