ΤΟ ΡΕΚΟΡ, Ο ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ ΚΑΙ Η ΜΠΙΡΙΜΠΑ

 

του Ανειδίκευτου Συνεργάτη

Ποσοστά ασυνήθιστα για την εποχή, δηλαδή πάνω από 30% χτύπησε ο Νίκος Χατζηνικολάου στην εκπομπή του «Ενικός» στο Σταρ, με καλεσμένο τον Γιάνη Βαρουφάκη που εξακολουθεί να κεντρίζει το ενδιαφέρον, αλλά και να προκαλεί ανάμικτα συναισθήματα με τη συνεχή έκθεση του στα ΜΜΕ.

Τη Δευτέρα ο υπουργός Οικονομικών δέχθηκε συστάσεις από τον αντιπρόεδρο Γιάννη Δραγασάκη, ενώ διάχυτη είναι η βεβαιότητα στο ΣΥΡΙΖΑ ότι οι αιχμές Τσίπρα για λιγότερα συνθήματα και πιο πολλή δουλειά φωτογράφιζαν πρωτίστως τον ίδιο. Το γράφει και ο αρθρογράφος της Αυγής Θανάσης Κρατερός. «Δεν υπάρχει μέρα να μην ανοίξεις ραδιόφωνο, την τηλεόραση, τον υπολογιστή και να μη βρεις μπροστά σου το πρόσωπό του».

Ο αρθρογράφος προτρέπει τον Γιάνη να μην απλώνει άλλο το μαντήλι του, καθώς όπως αναφέρει «...θα ξοδέψει όλα τα κέρδη που αποκόμισε για λογαριασμό του και για λογαριασμό μας αν εξακολουθήσει να μιλάει τόσο πολύ. Διότι κανένας, ούτε ο χαρισματικός αυτός υπουργός, δεν μπορεί να γλιτώσει τη φθορά από την τοξική υπερπροβολή».

Πιο πρακτικός στις συμβουλές του, ο Άδωνης Γεωργιάδης του’στειλε γράμμα και γραφή: «@yanisvaroufakis: Αν κάτι πάει στραβά θα τα ρίξουν όλα πάνω σου! Η Βουλή είναι εκτός άλλων η ασπίδα των Υπουργών! Καλόπιστα κάνεις λάθος!».

Για να συμπληρώσει στην συνέχεια: «@yanisvaroufakis: Μην σε παρασύρει ο Σύριζα στο λάθος να πάρεις με την υπογραφή σου την αποκλειστική πολιτική, αλλά και Νομική ευθύνη».

Η Φωτεινή Πιπιλή επαναφέρει με χιούμορ το θέμα της ...πολυλογίας του: «Είναι αδιάθετος και έδωσε μόνο τρεις συνεντεύξεις σήμερα; Οσο μιλάει δεν ξέρουμε τις μας ξημερώνει. Είχε πει επιπολαίως ότι ''αν έρθει Αρμαγεδδών ας έρθει''. Είναι Αρμαγεδδών της επικοινωνίας, χρειάζεται φρένο από τον πρωθυπουργό στο προσωπικό του στυλ».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενοχλείται από τις στιλιστικές παρεκτροπές του υπουργού: «Θα πρέπει να καταλάβει επιτέλους ότι δεν είναι εκδότης περιοδικού μόδας, αλλά υπουργός Οικονομικών της Ελληνικής Δημοκρατίας. Οι διακρατικές σχέσεις δεν είναι παρτίδα μπιρίμπας σε συνοικιακό καφενείο».

Διαβάστε ακόμα:

Η 24χρονη και η 44χρονη Τατιάνα