ΤΟ «ΜΑΘΗΜΑ» ΤΗΣ ΒΙΣΣΗ ΣΤΗΝ ΝΑΤΑΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΥ

 

Ένα βασικό στοιχείο χαρακτηρίζει δύο κυρίες της εγχώριας showbiz, την Άννα Βίσση και την Ναταλία Γερμανού, οι οποίες είναι και κολλητές. Έχουν μια σχέση αλληλοεκτίμησης και η μία λέει στην άλλη τα μυστικά της. Το κοινό στοιχείο που λέγαμε είναι ότι και οι δύο, τόσο η τραγουδίστρια όσο και η παρουσιάστρια, έχουν πλούσια ατζέντα εραστών, μάλιστα νεαρώτερων τους, κατά σύστημα.

Μεγάλη κουβέντα της κυρίας Ναταλίας Γερμανού. «Οι έρωτες, οι ερωτικές σχέσεις είναι πολύ ωραίο πράμα, αρκεί να μην εξαρτάσαι απ' αυτές». Αυτό είπε η και στιχουργός με τη σημείωση ότι συμφωνεί με την Βίσση. Η τραγουδίστρια, δηλαδή, λειτούργησε σα μέντορας στην κατά πολύ μικρότερή της, όμως κι αυτή μεγαλοκοπέλλα Γερμανού.

Το «μάθημα», λοιπόν της Άννας Βίσση στην Ναταλία Γερμανού είναι λέμε «ναι» στον έρωτα, επειδή είναι ωραίο πράμα, επειδή εμείς κατέχουμε την τέχνη να μας φτιάχνει καλύτερη τη ζωή μας, όμως δεν προδίδουμε τον εαυτό μας, προκειμένου να κρατήσουμε τον γκόμενο. Δεν χάνουμε την αξιοπρέπειά μας.

Δεν τα είπε έτσι στη συνέντευξή της η κυρία Γερμανού, όμως κάνω ελεύθερη και επί της ουσίας μετάφραση. Το ένα, λοιπόν, κατά την «καθηγήτρια» Βίσση στην «μαθήτριά» της Γερμανού είναι «Δεν γινόμαστε μια άλλη, παραμένουμε αυτή που είμαστε επειδή δεν εξαρτόμαστε από τη σχέση και όσο αυτή κρατήσει...». Το δεύτερο είναι ότι «Αν δεν αξίζει ο άλλος, προτιμώτερο είναι να μείνεις μόνη σου, για ένα διάστημα...».

Σοφές κουβέντες από την πολύπειρη Άννα Βίσση που τις υιοθετεί η επίσης έμπειρη Ναταλία Γερμανού.

Διαβάστε ακόμα:

Θα σκάσουν οι εχθροί της Σπυροπούλου