ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΝΟΤΗ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ

 

Δεν είναι ο πρώτος, ούτε θα 'ναι ο τελευταίος τραγουδιστής ο Νότης Σφακιανάκης που κάνει κατήχηση, κριτική σε πολιτικούς δείχνει κοινωνικές ευαισθησίες κι άλλα τέτοια και παρεμφερή περίεργα με το μικρόφωνο σε νυχτερινό κέντρο. Αυτό, όμως, που έκανε από την πίστα ο εν λόγω ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Και γιατί χρησιμοποίησε εκφράσεις βαρύτατες, και γιατί αναφέρθηκε ονομαστικά σε πρόσωπα, όπως αυτό του Αντώνη Ρέμου.

Αποδεκτό να πεις για κάποιον ότι κουβαλάει καλάμι, γνωστό που παραπέμπει τη σκέψη. Όταν ο Σφακιανάκης λέει ότι ο Αντώνης Ρέμος καβαλάει... μπαμπού τι εννοεί. Κάποιοι, λέει, δεν καβαλάνε μπαμπού, αλλά... κατασκευή από 3-4 μπαμπού στα σκέλια τους και μας πηδάνε.

Τη μόδα στις μπουάτ της Πλάκας τα πρώτα χρόνια της μεταπολίτευσης, όπου έπαιζε κάργα η πολιτικοποίηση, «φοράει» σήμερα ο αντικαθεστωτικός(;) και αντισυμβατικός(;) Νότης Σφακιανάκης. Χειροκροτούμενος και δεχόμενος πυρά από γαρδένιες στο μαγαζί του μίλησε για κοπρόσκυλα, για πολιτικούς, για μια ελεεινή φυλή που μας κυβερνάει από το 1973. Σα να έκανε λάθος ένα χρόνο.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί κάνει τόσο ντόρο η Ντορέτα;