ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΓΛΕΝΤΗΣΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΤ

 

Δεν καταλαβαίνω αυτόν τον μέγα ενθουσιασμό από τους κυβερνητικούς υπαλλήλους Τσίπρα, Παπά, Βαρουφάκη, Κωνσταντοπούλου και σία, για τη λειτουργία της ΕΡΤ. Ανεξήγητο. Εντελώς. Έκαναν σα να σβήστηκε το χρέος της Ελλάδος από τους δανειστές. Έστω σα να έδωσαν τα χέρια με τους δανειστές και η συμφωνία είναι πολύ καλύτερη, πάρα πολύ καλύτερη.

Φοβερά πράγματα. Είναι να παθαίνεις κατάθλιψη όταν πανηγυρίζουν πρωθυπουργός και στελέχη της κυβέρνησης διότι κατάφεραν το μέγα, το δύσκολο κατόρθωμα, να παίζει η ΕΡΤ.

Θα τρελλαθούμε τελείως. Να θεωρείται επιτυχία κάτι που θα μπορούσε να το κάνει και ο πλέον χάλιας πολιτικός. Σιγά τα αυγά, ρε. Ντροπή σ' όλους μας. Επειδή μας θεωρούν τόσο της πλάκας πολίτες. Να περιμένεις από την κυβέρνηση να καθαρίσει τη μπουγάδα σε σοβαρά, σε θέματα αιχμής που έχουν άμεση σχέση με τη ζωή μας κι αυτοί να στήνουν γλέντι γιατί λειτούργησε πάλι μια ανυπόληπτη κρατική υπηρεσία.

Απο την άλλη, είναι η μόνη προεκλογική δέσμευση που μπόρεσε να κρατήσει η κυβέρνηση. Να μην το γιορτάσει; Γελοία πράγματα...

Διαβάστε ακόμα:

Το δικό του κανάλι άνοιξε ο Σύριζας