ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙ ΑΝΟΙΞΕ Ο ΣΥΡΙΖΑΣ

 

Άνοιξε η ΕΡΤ. Το κομματικό μαγαζί. Έτσι ήταν πάντα. Το κυβερνητικό μαγαζί. Που περισσότερο από κάθε άλλη εξουσία στο παρελθόν την ήθελε πάση θυσία σήμερα η συριζαία εξουσία. Ένα κανάλι που θα το πληρώνουν οι μαλάκες, οι φορολογούμενοι, και θα παίζει την κόντρα με τα ιδιωτικά, μετά τον πόλεμο που τους κήρυξε ο μνημονιακός σύριζας.

Λεφτά ψάχνει και η παρέα του Τσίπρα, όπως η παρέα του Σαμαρά. Και του Γιώργου Παπανδρέου. Πρωθυπουργοί είναι οι άνθρωποι, όχι επιχειρηματίες να παράγουν λεφτά. Ό, τι αρπάζουν από τους φόρους. Καμμία σκέψη, ικανότητα, κανένα σχέδιο με κρατικές μπίζνες, με κρατικές επιχειρήσεις, ώστε αυτές να φορτώνουν έσοδα το κρατικό ταμείο.

Προκειμένου, λοιπόν, να μαζέψει μια πεντακοσαρού ο σύριζας αποφάσισε να κάνει διαγωνισμό και να ξαναδώσει τις άδειες στα ιδιωτικά κανάλια. Είπαμε. Πόλεμος. Κάνει εχθρούς τους ιδιοκτήτες των μήντια που έχουν 95% θεαματικότητα. Άρα, χρειαζότανε το κρατικό κανάλι. Και για να διορίσει τους δικούς τους και να υπάρχει αντίβαρο με την ιδιωτική τηλεόραση.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Σύριζα θα κόψει τον Σουλεϊμάν και το voice