DEBATE ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΜΕ ΒΑΖΕΛΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ!

πηγή: Intime
 

Ο λαϊκισμός. Ο απόλυτος λαϊκισμός. Σχεδόν απολύσανε κιόλας σαν αποτυχημένο τον Γιάννη Αναστασίου. Βεβαίως, κάποιος, κάποιοι πιθανόν να θεωρούν αποτυχημένο στον Παναθηναϊκό τον προπονητή. Δεν τον απολύεις μετά από μία ήττα, όμως. Δεν δέχθηκες, κύριε απατεώνα, τη... φώτιση μετά από ένα παιχνίδι ότι ο Αναστασίου δεν κάνει για
Παναθηναϊκό.

Ο άνθρωπος βρίσκεται ήδη για τρίτη σαιζόν στην ομάδα. Και μόλις τις προάλλες το αφεντικό δήλωσε για μία φορά ακόμα την εμπιστοσύνη του στον Αναστασίου και θεώρησε παράλογη την αμφισβήτησή του. Αν, λοιπόν, είναι ανεπαρκής ο προπονητής, το ίδιο είναι και ο προέδρος, που δεν ξέρει τι του γίνεται. Που κρατάει έναν προπονητή εκτός προδιαγραφών Παναθηναϊκού.

Είναι ο λαϊκισμός. να... σώσουμε το μεγαλείο του Παναθηναϊκού με την αποπομπή του προπονητή. Ότι αυτός, ο Αναστασίου φταίει, όχι η ομάδα. Η ομάδα είναι σ' όλα πανέτοιμη και ολοκληρωμένη να κτυπήσει πρωτάθλημα, όμως τη ζημιά την κάνει ο Αναστασίου.

Βεβαίως φταίει ο Αναστασίου για τις απώλειες τις βαθμολογικές. Για τα ανεπιτυχή αποτελέσματα τις δύο προηγούμενες σαιζόν και τις Καμπάλες στην Ευρώπη. Φταίει, όμως,
και ο πρόεδρος που τον επέλεξε. Που τον στηρίζει. Και οι δημοσιογράφοι που ανεχόντουσαν τόσο καιρό τον Αναστασίου.

Να γίνει debate! Αυτό προτείνω. Από τη μία ο Αναστασίου και από την άλλη οι δημοσιογράφοι που δεν τον θέλουν. Να δούμε ποιος θα κερδίσει. Αν έχουν δίκαιο οι δημοσιογράφοι, αν θα τους ξευτυλίσει ο Αναστασίου.

Μαλακίες! Και να έχει δίκαιο ο Αναστασίου δεν θα το βρει! Επειδή δεν θα τα βάλει με τους δημοσιογράφους, δηλαδή με τον... λαό. Την εξέδρα την αντιπροσωπεύουν οι εφημερίδες, όχι ο προπονητής. Πάντα! Τα «μαθήματα» λαϊκισμού τα παραδίδουν τα μήντια, τα κόμματα, οι ΠΑΕ. Χαίρετε.

Διαβάστε ακόμα:

Ποιος συμβουλεύει τι τον Αλαφούζο για Αναστασίου