ΓΙΑΤΙ Η ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΡΟΥΦΑΕΙ 2 ΑΥΓΑ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ!

 

Συγκίνηση πανελλήνια. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο. Εθνικός προβληματισμός. Αγωνία στους πιστούς τηλεθεατές της. Τι να συμβαίνει στο κορίτσι.

Με το ωραίο και σταριλίδικο πρόσωπό της και το φλογερό και αμεταχείριστο κορμί της και βέβαια την κενή περιεχομένου τηλεοπτική της παρουσία η κυρία Κωνσταντίνα Σπυροπούλου διεκδικεί την πρώτη θέση ανάμεσα σ' όλες τις ξανθιές των καναλιών. Βεβαίως και καταγράφεται σαν προσωπική της επιτυχία, όπως εκείνης της Ρούλας Κορομηλά, και μετά της Ελένης Μενεγάκη, καταφέρνει κι αυτή να βρίσκεται για ώρες μπροστά στην κάμερα δίχως να λέει κάτι που να αξίζει να το θυμάται κανείς.

Επί του θέματος. Λέγαμε για τη νοσηλεία της τηλεπαρουσιάστριας σε κλινική, που έχει αναστατώσει εκατομμύρια Έλληνες. Τι έπαθε το κορίτσι! Και επειδή κάποιοι αδιόρθωτοι έβγαλαν το συμπέρασμα, ότι η κοπέλλα παραμύθι φούρναρης και για λόγους διαφημιστικούς «κλείστηκε» σε νοσοκομείο, όπως λες μοναστήρι, η ίδια αντέδρασε με μία breakfast-selfie!!!

Δεν γίνονται, ρε, αυτά τα πράγματα. Δεν τις ξέραμε, ρε, αυτές τις καραμπινάτες σαχλαμάρες. Όσο κι αν δεν αρχίσαμε να τις τρώμε στη μάπα στο ξαφνικό, είναι κομματάκι δύσκολο να τις χωνέψουμε.

Τέλος πάντων. Η κυρία Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι άτομο. Είναι όνομα. Φίρμα κανονική. Και έχει συναίσθηση των υποχρεώσεών της απέναντι στο κοινό. Ανέβασε, λοιπόν, τη selfie με το πρωινό στο κρεββάτι της ασθενούς. Γιατί, όμως, δεν αποκαλύπτει το λόγο που, όπως δείχνει η φωτογραφία, ρουφάει δύο αυγά μελάτα κάθε πρωί, μέχρι τις 09.17. Αυτό περιμένουν να πληροφορηθούν οι θαυμαστές της.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί δεν αντέχει την πεθερά του ο Μεϊμαράκης