ΕΠΕΙΔΗ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ

 

Ο γνωστός δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου υποστήριξε από ραδιοφώνου ότι «Δεν υπάρχει κανένα ντέρμπυ στις εκλογές». Ότι η νίκη του Σύριζα ή, της ΝΔ θα είναι καθαρή, με διαφορά ξεκάθαρη. Άσχετο, πρόσθεσε ο και εκδότης Νίκος Χατζηνικολάου, αν το πρώτο κόμμα δεν πιάσει αυτοδυναμία.

Αναφέρουμε την εκτίμηση, μάλλον την πρόβλεψη του Χατζηνικολάου διότι πρόκειται περί σοβαρού ατόμου. Προσέχει στο πόντο το τι λέει, αποφεύγει τις ακρότητες, τις γραφικότητες. Είναι, άλλωστε, ένας άνθρωπος που με την ιδιότητά του κατά κάποιο τρόπο λειτουργεί σα «θεσμικός» παράγων.

Ακριβώς. Όταν είσαι πολιτικός αλλά και δημοσιογράφος δεν μπορείς να λες παρλαπίπες. Δεν κάνεις τα κέφια της εξέδρας, αλλά πάνω απ' όλα, πρώτα απ' όλα σέβεσαι τον εαυτό σου. Εκπροσωπείς τον εαυτό σου, τη γνώση σου, την εμπειρία σου. Δεν κάνεις πεοθηλασμό στο πόπολο, άλλο ότι με τη δουλειά σου υπηρετείς το πόπολο.

Επί του θέματος. Ο Χατζηνικολάου είπε αυτό που είχε γράψει φόρα παρτίδα ο αποδυτηριάκιας. Και το υπερασπίστηκα με «στοιχεία». Ότι την Κυριακή θα διαψευθούν τα γκάλοπ. Το κείμενο υπάρχει, ξαναδιάβασέ το, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΤΕΡΜΠΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!

Έτσι που λες. Δεν είναι μαλάκας ο λαός να βάλει στη ζυγαριά ίσα τα δύο κόμματα. Το ένα από τα δύο θα το βγάλει μπροστά.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί η Σπυροπούλου ρουφάει 2 αυγά την ημέρα