ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ

 

Τι είπε η κυρία Μαρία Μπεκατώρου για τη συνεργασία της στους Καρντάσιανς με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Είναι θέμα αυτό. Καμμία σημασία δεν έχει ποια ήταν η συνεργασία τους στην τηλεοπτική εκπομπή. Όπως και τι λέει η κυρία, η οποία πιθανότατα να μη λέει τι συνέβαινε ανάμεσα στους δύο. Είναι θέμα, όμως.

Δεν μπορείς να κυκλοφορείς στο διαδίχτυο και να μην είσαι ενημερωμένος. Οφείλεις να γνωρίζεις τι είπε η Μπεκατώρου για τον Αρναούτογλου. Όπως ότι μία άλλη κυρία, στο όνομα Άννα Μπουσδούκου έκανε έξοδο με τον αγαπημένο της. Θέμα κι αυτό. Γι' αυτό παίζει στα sites με τίτλο, με φωτογραφία.

Είναι δυνατόν η κυρία Μπουσδούκου να βγήκε με τον δικό της και να μην το γνωρίζεις; Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Το άλλο; Η κυρία Κατερίνα Λέχου έριξε μια σπόντα για μια ατάκα που είπε για το χαρακτήρα της ο, ποιος είναι αυτός πάλι, Τάσος Ιορδανίδης.

Το σκουπιδαριό στην Ελλάδα το λένε κουτσομπολιό. Ανύπαρκτα ρεπορτάζ, για ανύπαρκτα πρόσωπα, για ανύπαρκτες ιστορίες ζητάνε το ενδιαφέρον από ανύπαρκτους αναγνώστες.

Διαβάστε ακόμα:

Ο γάμος στο νησί του ...Ωνάση