ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ... ΜΠΕΟ!

πηγή: Intime
 

Υπάρχουν κάποιοι στην τηλεοπτική Ελλάδα που «πουλάνε», που η εμφάνισή τους προκαλεί το ενδιαφέρον. Λέω «στην τηλεοπτική Ελλάδα», επειδή στον τόπο μας αυτή κυριαρχεί, η τηλεόραση.Όχι η οικονομία, η πολιτική, ο αθλητισμός, η παιδεία. Νούμερο ένα στην Ελλάδα είναι η τηλεόραση. Η οποία τα τελευταία 40 χρόνια έχει τους ήρωες της, τους πρωταγωνιστές της, τους σταρ της.

Ο μακαρίτης υπουργός του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλης Γιαννόπουλος ήταν η φίρμα στα κανάλια. Έβγαινε στα παράθυρα και έγραφε. Όταν μιλούσε αυτός παίρνανε φωτιά τα μηχανάκια της AGB. Δυο κλάσεις πιο κάτω είναι η Λιάνα Κανέλλη και ο Άδωνις Γεωργιάδης, που κάνουν τα κέφια των καναλιών.

Ο Αλέξης Κούγιας. Ατελείωτα χιλιόμετρα στην κάμερα. Ασφαλώς είναι σήμερα ο ρέκορντμαν, αν και τελευταία έχει αποστασιοποιηθεί. Δεν υπάρχει δεύτερος να τον ανταγωνιστεί σε τηλεοπτικές πτήσεις. Ακολουθεί ο Νίκος Αλέφαντος. Άλλη μούρη που τα «λέει».

Το μυστικό είναι να τα χώνεις. Για τη δημοκρατία, για τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό, τη διαιτησία, το μνημόνιο, τη διαπλοκή. Δεν πουλάει κανένας αν δεν βρίζει, αν δεν καταγγέλνει, αν δεν λέει τα στραβά. Αυτό, δηλαδή, που θέλει ο λαός. Ξεβρακώνεται σ' αυτούς που τα «λένε». Είναι τολμηροί,σου λένε. Κοντραδόροι. Ενάντια στο σύστημα.

Στη λίστα είναι και ο Αχιλλέας Μπέος. Ποτέ δεν θα περάσει απαρατήρητος, ακόμα κι αν βγει σε επαρχιακό κανάλι. Πάντα θα ρίξει τις ρουκέτες του. Πάντα προκλητικός. Και μη σκεφθεί κανείς να του πει ότι λέει μαλακίες. Ψέματα. Ότι τα λέει για να εντυπωσιάσει.

Μιλάμε σοβαρά. Και οι πιο ισχυροί της πιάτσας το παίζουν Γερμανοί υπήκοοι. Θίγονται μ' αυτά που λέει ο Μπέος, αλλά το 'χουν βουλωμένο. Μιλιά. Άσε, σου λένε. Δεν βρίσκεις άκρη με τον Μπέο. Δεν μπορείς να ξέρεις τι άλλο είναι ικανός να πει και όποιον πάρει ο χάρος.

Διαβάστε ακόμα:

Ανύπαρκτες ιστορίες για ανύπαρκτους χρήστες