ΚΑΙ Ο ΚΛΙΝΤΟΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΗΔΗΞΕΙ ΤΗΝ ΤΖΑΚΥ

 

Όταν λες «αμερικανιά», αυτό είναι. Μια αποκάλυψη για πρόσωπο πασίγνωστο που κανένας δεν μπορεί να διαψεύσει. Και γαμώ την αμερικανιά. «Θεσμός» είναι αυτός στις ΗΠΑ. Κάθε τόσο να βγαίνουν βιβλία και να αναφέρονται σε πραγματικές(;) ποιος ξέρει, σε δήθεν ποιος ξέρει ιστορίες του παρελθόντος.

Αυτήν την Μαίρυλιν Μονρώ π.χ. την έχουν ψοφήσει στον τάφο της και δεν την αφήνουν να ησυχάσει. Και τι δεν έχει... αποκαλυφθεί σχετικά με την ερωτική ζωή της ηθοποιού, το σύμβολο του σεξ.

Η τελευταία αμερικανιά είναι η σεξουαλική επίθεση που έκανε στην 64χρονη Τζάκυ Κένεντυ-Ωνάση ο κατά 17 χρόνια νεώτερός της Μπιλ Κλίντον. Πρόεδρος των ΗΠΑ πλέον ο σύζυγος της Χίλαρυ επισκέφθηκε στο διαμέρισμά της την Τζάκυ, ένα χρόνο πριν πεθάνει από καρκίνο στους λεμφαδένες και της όρμησε να την βιάσει.

Ανάξιο διάψευσης σχολίασε εκπρόσωπος του ζεύγους Κλίντον το εν λόγω επεισόδιο το οποίο αναφέρεται σε βιβλίο. Βεβαίως σε βιβλίο, τέτοια σοβαρά θέματα άξια να καταγραφούν στην Ιστορία γίνονται βιβλία, όχι μόνον ρεπορτάζ σε εφημερίδες.

Εκτός από σκέτο κουτσομπολιό καμμία άλλη σημασία δεν έχει αν πράγματι με βία προσπάθησε να πηδήξει την... πολυμεταχειρισμένη Τζάκυ, η οποία γενικώς πάντα χρειαζόταν μία, σεξουαλικού τύπου, επιβεβαίωση ότι αρέσει, ότι υπάρχει για το σύμπαν σαν προσωπικότητα.

Πέραν απ' αυτό. Υποψιάζομαι ότι πρέπει να έχει ισχυρή δόση αλήθειας το γεγονός. Η Τζάκυ Μπουβιέ, σαν πρώτη κυρία των ΗΠΑ, ξάπλωσε με αρκετούς διάσημους ηθοποιούς. Η ίδια το αποζητούσε και το... κατάφερνε διότι γνώριζε ότι αποτελούσε ένα «έπαθλο» για κάθε άνδρα. Ποιος, δηλαδή, δεν θα ήθελε να λέει ότι κοιμήθηκε μια βραδυά με την γυναίκα του Τζων Κένεντυ.

Αυτό ήθελε, ίσως, και ο Μπιλ Κλίντον, με την αδυναμία στο φουστάνι. Τζάκυ θα πηδούσε, ότι την ηλικία της.

Διαβάστε ακόμα:

Η καραμπινάτη εξαίρεση του χόλιγουντ