ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΟΥ, Ο ΜΠΟΓΡΗΣ

 

Χωρίσανε η τραγουδίστρια Έλλη Κοκκίνου και ο μπασκετμπωλίστας Γιώργος Μπόγρης. Αναμενόμενο. Όταν υπάρχει μια διαφορά 19 χρόνων, μάλιστα μικρότερος είναι ο άνδρας, σε κάποια στιγμή το πάρτυ τελειώνει. Όσο έχει να πάρει ο ένας από τον άλλον, όσο έχει να δώσει, μια στο δισεκατομμύριο η πιθανότητα να προχωρήσει μια τέτοια σχέση μέχρι τέλους.

Ψάχνει πρόσωπα που κάνουν γκελ στην εκπομπή του ο Πέτρος Κωστόπουλος, ήρθε και η σειρά του 27χρονου Μπόγρη, με το 2 μ.10 μπόι, που συνεχίζει την καριέρα του και σε δεύτερη ισπανική ομάδα. Τι να μιλήσουν στην εκπομπή, όχι βέβαια για μπάσκετ. Η κουβέντα για το love story με την 46χρονη γκομενάρα Έλλη Κοκκίνου, η οποία μετά από γάμο που κράτησε τρία χρόνια και έληξε το 2010, ζευγάρωσε με τον παίδαρο από τη Θήβα.

Ο Μπόγρης είπε τη μεγάλη αλήθεια για το δεσμό του με την τραγουδίστρια. Ότι άξιζε τον κόπο! Ότι μαζί της είδε πολλά. Ότι έφυγαν οι τσίμπλες από τα μάτια του σαν άνδρας, σαν εραστής. Διακοπή.

Τίποτα απ' αυτά που διάβασες δεν είπε στον Κωστόπουλο ο Μπόγρης. Τι να πει το παιδάκι, δεν έχει στόμα να πει. Σου λέω τι «είπε» με τα λόγια του αποδυτηριάκια. Αυτός, λοιπόν, είπε ότι με ωφέλησε η σχέση μου, με βοήθησε σαν άνθρωπο, κάτι τέτοια.

Η ουσία στην ακαδημαϊκή μας κουβέντα. Δεν έχει κανένα νόημα ο έρωτας, το σεξ ανάμεσα σε 45αρα και 25αρη, αν η κυρία κυττάει μονάχα να ρουφήξει τους χυμούς της αρσενικής λεβεντιάς. Χρειάζεται, ως πιο περπατημένη, και να χαρίζει στον πιτσιρικά ό,τι έχει εισπράξει στο κρεβάτι από την πείρα και την τέχνη της στο γαμήσι.

Διαβάστε ακόμα:

Ανώμαλη γκόμενα, αδίστακτη γυναίκα η Καρνέιρο