ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΠΡΟΧΩΡΑ, ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ!

πηγή: Intime
 

Ο Μαρινάκης παίρνει άδεια για κανάλι εθνικής εμβέλειας. Φοβερά πράγματα. Αυτά γίνονται μόνον στην Ελλάδα. Ο εδώ και μήνες πολλούς κατηγορούμενος για αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης στο πρωτάθλημα Ευάγγελος Μαρινάκης, καναλάρχης και με την άδεια του κράτους. Αυτά γίνονται μονάχα στην Ελλάδα του Σύριζα.

Κι όμως, έτσι πρέπει να συμβαίνει στις υγιείς κοινωνίες! Όχι επειδή παίζει μια κατηγορία, που πιθανόν να αποδειχθεί ότι δεν έχει βάση, να αποκλειστεί ο εφοπλιστής Ευάγγελος Μαρινάκης από το δικαίωμα να διαχειρίζεται ένα κοινωνικό αγαθό, όπως είναι η ενημέρωση.

Πολύ σωστά, λοιπόν, επί Σύριζα, όπου η Ελλάδα μπήκε στο δρόμο της αντιδιαπλοκής, η κυβέρνηση δεν έστησε ένα άδικο νομικό πλαίσιο, προκειμένου να ευνοήσει νταβατζήδες του δημοσίου βίου, επιχειρηματίες και εκδοτάρχες και καναλάρχες του πρόσφατου παρελθόντος.

Άνοιξε ο δρόμος σε νέους παίκτες, αλλά σε γήπεδο που έχουν αλλάξει οι δομές του. Ο Σύριζα δεν θέλει να φτιάξει νέα τζάκια, διότι ο πολιτικός φάρος που φωτίζει ένα αριστερό κόμμα είναι να εναντιώνεται στην ιδιωτική πρωτοβουλία.

Βέβαια, ο κυβερνητικός σύριζας έχει ψιλομπερδέψει πολιτικά τον κόσμο, όμως η διαδικασία στην αδειοδότηση των τηλεοπτικών συχνοτήτων κάπως ξεκαθάρισε το γνήσιο πνεύμα της αριστεράς που εκφράζει το σημερινό Μαξίμου.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Μαρινάκης θα πολεμήσει την εγκληματική οργάνωση