ΜΕΣΩ ΜΑΡΙΝΑΚΗ «ΠΑΙΧΝΙΔΙ» Ο ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ

πηγή: Intime
 

Αυτοί που ξέρουν το λένε. Αυτοί που χρόνια είναι στο κουρμπέτι και βλέπουν ακόμα και πίσω από τον τοίχο. Ότι ναι μεν «ορφάνεψε» τηλεοπτικά η πρώτη σε οικονομική ισχύ οικογένεια στην Ελλάδα, των Βαρδινογιαννέων, όμως παραμένει στο παιχνίδι λόγω...Μαρινάκη.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, βεβαίως πήρε την άδεια, την χρυσοπλήρωσε, για πάρτη του, όχι για άλλον. Όχι για τον Βαρδινογιάννη. Αυτό, από την άλλη, δεν σημαίνει ότι είναι κορόιδο να αγνοήσει την εδώ και δεκαετίες «δυναμική» και διείσδυση στο δημόσιο βίο της οικογένειας Βαρδινογιάννη.

Έτσι όπως εξελίχθηκε η διαδικασία της πλειοδότησης στην αδειοδότηση των καναλιών, ουσιαστικά η πλευρά Βαρδινογιάννη έλαβε μέρος...τυπικά. Δεν έδειξε «ύποπτη» με το να διεκδικήσει μια συχνότητα με τόσο απίθανα και διψήφια νούμερα σε εκατομμύρια. Ώπα, ρε!

Παίρνει κανάλι ένας επιχειρηματίας υποτίθεται για το... κανάλι, όχι για να το χρησιμοποιεί ως όπλο απειλής στην εξουσία. Πώς, λοιπόν, είναι δυνατόν να λειτουργεί με οικονομική υγεία μια επιχείρηση τηλεοπτική όταν δεν μπορεί να επιβιώσει;

Ο Βαρδινογιάννης πρόσφερε μέχρι 13 εκ. Και πολλά είναι. Και δεν πλειοδότησε περισσότερο. Αυτό σημαίνει ότι ξεχνάει το όπλο της τηλεοράσεως; Αυτοί που ξέρουν λένε, προβλέπουν, ότι οι τηλεοπτικές «ανησυχίες» του ομίλου Βαρδινογιάννη θα ικανοποιούνται με την αξιοπρεπή συμφωνία κυριών που έχει ήδη πραγματοποιηθεί με την πλευρά Μαρινάκη.

Διαβάστε ακόμα:

«Βρωμάει» η δουλειά στα κανάλια για τον Βαρδινογιάννη