ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ;

 

Εγώ ξέρω ότι τα κανάλια που δεν πήραν άδεια θα κλείσουν. Μαλακίες λες, αποδυτηριάκια. Οι 4 υπερθεματιστές έδωσαν τα λεφτουδάκια τους με την προϋπόθεση ότι μόνον αυτοί θα έχουν δικαίωμα να εκπέμπουν. Είπαμε. Λες μαλακίες, αποδυτηριάκια.

Ανακοινώθηκε δημοσίως και επισήμως ότι την Τρίτη 25 Οκτωβρίου κάνει πρεμιέρα το «Βράδυ» του Πέτρου Κωστόπουλου. Το βραδινό show στον alpha. Μα, ο Κοντομηνάς, ο καναλάρχης του alpha είναι εκτός παιχνιδιού. Όπως το mega, το star. Κόψε τις μαλακίες, αποδυτηριάκια.

Μιλάμε σοβαρά. Κάποιοι μας κάνουν πλάκα. Οι κομμένοι καναλάρχες ή το δίδυμο του Μαξίμου, Τσίπρας και Παππάς.

Ο Μαρινάκης και ο Ιβάν Σαββίδης ετοιμάζουν το δικό τους κανάλι και δεν θα έχουν ανταγωνιστές μονάχα τον Κυριακού και τον Αλαφούζο; Οι Κοντομηνάς, Βρυώνης, Βαρδινογιάννης θα παίζουν «νόμιμα» ή πειρατικά;

Σα να μην έγινε η διαδικασία της αδειοδότησης των 4 καναλιών. Γιατί ο Πέτρος Κωστόπουλος να κάνει πρεμιέρα με τον άλφα, κι όχι σ’ ένα από τα 4 κανάλια που έδωσαν τα εκατομμυριάκια τους στον σύριζα. Γιατί τα κομμένα κανάλια σα να μη... συμβαίνει τίποτα κάνουν το δικό τους προγραμματισμό εν όψει της νέας σαιζόν.

Διαβάστε ακόμα:

Νυφούλα 5η φορά η φοβερή Ελλη Στάη