Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΑΝΑΛΙ

 

Γράφει ο Ηρακλής Λεό

Το δικό του παιχνίδι κάνει στην τηλεόραση ο Αλ Τσαντίρης Λάκης Λαζόπουλος. Το κανάλι που θα συνεργαστεί μαζί του ενδιαφέρεται μόνο για τις θεαματηκότητες. Μέχρι εκεί. Το τι θα λέει, δηλαδή ποιόν θα ξεφτυλίζει, ποιούς θα σατιρίζει, είναι επιλογή του διασκεδαστή. Που κι αυτός έχει τα δικά του εμπορικά κριτήρια και λέγε εσύ ότι ο καλλιτέχνης παίζει σύμφωνα με τις πολιτικές και κομματικές του προτιμήσεις.

Έπιασε κορυφή η εκπομπή Αλ Τζαντίρ Νιούζ της περασμένη τηλεοπτική σεζόν. Βγήκε η 20άδα των προγραμμάτων, σήριαλ, τοκ-σώου, reality, ταινίες κ.α. Και η εκπομπή του Λαζόπουλου στις 15 Δεκεμβρίου 2015 έπιασε θεαματικότητα 19,5%. Η πρώτη της περιόδου από Σεπτέμβριο 2015 μέχρι και Αύγουστο 2016.

Οι «επίσημες» μετρήσεις δεν αφορούν πακέτο τη συνολική «βαθμολογία» ενός τηλεοπτικού προγράμματος, αλλά την καλύτερη επίδοση του.

Το ποδόσφαιρο κυριαρχεί πάλι. Σκόραρε υψηλές θεαματικότητες. Για παράδειγμα, ο τελικός του Ευρω Γαλλία-Πορτογαλία έκανε 17,6% και η απονομή της κούπας στον ίδιο αγώνα έφτασε στιςν 3η θέση, στα 15%. Στην 4η θέση το “Πάμε Πακέτο” στις 18 Φεβρουαρίου. Πέμπτο με 14,6% το Your Face Sound Familiar κ.α.

Είναι σίγουρο ότι ο Λαζόπουλος έκοψε κάθε παρτίδα με τον Alpha και τον Κοντομηνά. Οι τρείς από τους τέσσερις νέους καναλάρχες τον θέλουν. Ο ίδιος λέει πώς δεν θα δουλέψει. Γιατί; Μήπως εκτιμάει πώς το πολιτικό σκηνικό όπως έχει διαμορφωθεί δεν ευνοεί τη δουλειά του.

Τίποτα δεν είναι σίγουρο. Το ενδιαφέρον, άλλωστε, δεν περιορίζεται στον Λαζόπουλο. Αλήθεια, τι...καινούργια και πόσο...προχωρημένα θα είναι τα πρότζεκτ της νέας σαιζόν; Φοβάμαι ότι θα μας κεράσουν γλαρόσουπα.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Ιβάν φοβάται στην τηλεόραση το φιάσκο αλά ΠΑΟΚ!!!