ΜΕΝΕΓΑΚΗ, Η ΣΤΑΡ ΤΗΣ ΕΓΧΩΡΙΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

 

Γιατί να μην την πεις «φαινόμενο». Ένα κορίτσι από το πουθενά, χωρίς σπουδές και πτυχία, μάλιστα με εχθρική στάση απέναντι στο σχολείο ως μαθήτρια, έγινε η βασίλισσα της πρωινής ζώνης. Η κυρία Ελένη Μενεγάκη, κοριτσόπουλο με καστανά και κατσαρά μαλλιά μεταμορφώθηκε, όπως την ήθελε η κάμερα, σε κατάξανθη. Δεν άλλαξε τα μπλε της μάτια.

Γεννήθηκε στη Νίκαια το 1969, σα σήμερα στις 29 Οκτωβρίου η Μενεγάκη, διόμισυ χρονών έχασε τον πατέρα της, απέκτησε έναν αδελφό στα 16, όταν η μάνα της ξαναπαντρεύτηκε και, όπως ισχυρίζεται η ίδια, δεν είχε πατήσει σε πάρτυ πριν τελειώσει το γυμνάσιο, στον Κολωνό, με συμμαθητή τον Γιώργο Λιάγκα.

Στα 20 κάνει τον πρώτο της γάμο μ’ έναν μπάνικο καταστηματάρχη νυφικών ο οποίος της δείχνει και τον δρόμο προς το μόντελινγκ και την τηλεόραση. Γρήγορα πήρε διαζύγιο και σα σωστό κορίτσι ήταν δύσκολη και επιλεκτική στους ερωτικούς δεσμούς της. Με γιατρό, μουσικό, μπαρμαν κ.α. και με μια ικανότητα να διαχειρίζεται τις προσωπικές της σχέσεις με βαρβάτα ονόματα π.χ. Μίνωα Κυριακού, Σωκράτη Κόκκαλη, Γιώργο Βαρδινογιάννη, Δημήτρη Κοντομηνά.

Χοντροκονόμησε όπως είναι αντιληπτό η κυρία Ελένη Μενεγάκη με τα περισσότερα εξώφυλλα ever, σίγουρα περισσότερα και από την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Πραγματική βασίλισσα της πρωινής ζώνης με νούμερα μέχρι και 50%, όταν έκανε μεταγραφή από τον ΑΝΤ1 στον Alpha, πριν από 8 χρόνια, είχε εξασφαλίσει συμβόλαιο με περισσότερο από 1,2 εκ. ευρώ. Γιατί, όχι το κορίτσι, αφού τα έφερνε και κάθε χρόνο ως σωστή επαγγελματίας όλο και βελτίωνε την εικόνα της μπροστά στην κάμερα.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Λαζόπουλος μεταγραφή σε ποιο κανάλι