Η ΜΠΕΤΥ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΠΗΡΕ ΤΟ... ΟΠΛΟ!

 

Μία καινούργια εφημερίδα βγήκε χθες Κυριακή στα περίπτερα. Ε, αφού είναι φρέσκο πράμα, αλλοιώτικο, και για να δείξει ότι διαφέρει από τα πολυμεταχειρισμένα μήντια, της διαπλοκής και της αμαρτίας, έψαξε να βρει κάτι σπέσιαλ. Κάποιο ρεπορτάζ που θα την ξεχώριζε την καινούργια εφημερίδα. Και κτύπησε στο κέντρο του στόχου. Πριν ακόμα καθαρίσει ο τόπος από τη σκόνη που σήκωσε η επίσκεψη Ομπάμα, η σύντροφος του Αλέξη Τσίπρα και μητέρα των παιδιών του εμφανίστηκε...αντιαμερικανή!

Φοβερά πράγματα, ρε. Ο σύζυγος Αλέξης Τσίπρας τρισευτυχισμένος και περήφανος που για πάρτη του ήρθε στην Αθήνα κοτζάμ πλανητάρχης, μάλιστα δεν παρέλειψε να του κάνει κολακείες. Από την άλλη, η σύζυγος ειρωνεύτηκε το «θεσμό», το «αξίωμα» της «πρώτης» κυρίας στην Αμερική.

-Αμερικανιά είναι ο τίτλος Πρώτη Κυρία στην Αμερική..., είπε η κυρία Μπέτυ Μπαζιάνα.

-Δεν υιοθετώ τον τίτλο Πρώτη Κυρία, είμαι σύντροφος ανθρώπου ο οποίος δεν συστήθηκε ζητώντας τη ψήφο λέγοντας «Να, η γυναίκα μου, να, τα παιδιά μου...» πρόσθεσε η κυρία Μπαζιάνα.

Ανοησίες, βέβαια, λέει η κυρία Μπαζιάνα. Απλά, δεν υπάρχουν σκιτσογράφοι και γελοιογράφοι, σχολιογράφοι και δημοσιογράφοι να την «περιποιηθούν» για τις κουταμάρες της.

Τι θέλει να μας πει η κυρία; Πως αν ο Τσίπρας ήταν υποψήφιος πρόεδρος στις ΗΠΑ θα...έκρυβε την σύντροφό του; Θα το έπαιζε όχι με αμερικανιές, αλλά με... συριζιές;

Διαβάστε ακόμα:

Ο Γκέντσογλου ξέρει αν χώρισε η Ηλιάδη;