ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΚΑΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΣΤΗΝ T.V.

πηγή: Intime
 

Πανέτοιμος εδώ και εβδομάδας είναι ο ο εφοπλιστής Ευάγγελος Μαρινάκης να λειτουργήσει το νέο κανάλι επιχειρηματικών του συμφερόντων, όμως δεν του επιτρέπουν να βγει στον αέρα. Ναι μεν ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού ήταν ένας από τους 4 υπερθεματιστές, όμως ακυρώθηκε ο διαγωνισμός, με συνέπεια και να του στερούν την συχνότητα και να έχει ήδη επιβαρυνθεί οικονομικά με την επένδυσή του.

«Παράνομο είναι το σημερινό καθεστώς στο τηλεοπτικό τοπίο» υποστηρίζει με ανακοίνωση του ο Μαρινάκης που χαρακτηρίζει ως «διαχρονικούς λαθραίους» τους ιδιοκτήτες(;) των υφισταμένων τηλεοπτικών σταθμών. Επειδή «εντελώς αυθαίρετα και πραξικοπηματικά» δεν τον αφήνουν να αρχίσει να εκπέμπει το δικό του κανάλι, το ''One''.

Γιατί είμαι εγώ παράνομος, γιατί εμποδίζουν το δικό μου κανάλι, αναρωτιέται ο Μαρινάκης, όταν «όλοι οι τηλεοπτικοί σταθμοί σήμερα παίζουν χωρίς άδεια»; Και «πώς είναι δυνατόν η digea, ιδιοκτησία των παραδοσιακών καναλαρχών να επικαλείται τη νομιμότητα όταν την αγνοεί σ’ όλα τα επίπεδα στα 28 χρόνια της ιδιωτικής τηλεόρασης».

Φοβερά πράγματα! Με γλώσσα «17 Νοέμβρη» ο Μαρινάκης μιλάει για «συστημικά» κανάλια και για... τρομοκράτες ιδιοκτήτες καναλιών που επί δεκαετίες εκμεταλλεύονται δημόσια περιουσία χωρίς να πληρώνουν αντάλλαγμα στην ελληνική κοινωνία.

Μόνον «εγκληματική οργάνωση» δεν χαρακτηρίζει τους μεγαλομετόχους των ιδιωτικών καναλιών ο Μαρινάκης τους οποίους κατηγορεί φόρα παρτίδα ότι «επί χρόνια ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις προκειμένου να εξυπηρετούν τα επιχειρηματικά τους συμφέροντα. Και έχει το θράσος η digea να «απειλεί» όταν η ίδια εκπέμπει τηλεοπτικά προγράμματα των μετοχών της αρνούμενη να συμβληθεί με νέο «παίκτη»...»

Ο Μαρινάκης εννοεί ως νέο ''παίκτη'' το δικό του κανάλι, το One.

Διαβάστε ακόμα:

Εδειξε την άσχημη γύμνια της για καλό σκοπό