ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ Ο ΠΑΟΚ ΜΕ ΤΟΝ... ΔΟΛ

πηγή: Intime
 

Τελικά, αυτός που πραγματικά ήρθε για να μείνει είναι ο Ιβάν Σαββίδης, όχι η κυβέρνηση του Σύριζα που πάει από το κακό στο χειρώτερο. Και δεν ξέρεις απλά ποια μέρα θα τελειώσει το λαδάκι της, που έτσι κι αλλοιώς όλο και λιγοστεύει.

Ο Ρώσος ομογενής και μεγαλοεπιχειριματίας είναι ολοφάνερο πως έχει σχέδια στην Ελλάδα από τότε που έριξε άγκυρα εδώ. Μετά τον ΠΑΟΚ, που δεν τον κρατάει για μπίζνες, είναι συνεχές το ενδιαφέρον του Ιβάν να εγκατασταθεί στην Ελλάδα με επιλεγμένες, στοχευμένες επιχειρηματικές κινήσεις.

Στο χαρτοφυλάκιο του Ιβάν, που διαχειρίζεται ήδη το ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς», μπαίνει το Νο1 εκδοτικό συγκρότημα της χώρας, ο ΔΟΛ. Η δουλειά είναι σχεδόν τελειωμένη, ο σωτήρας του ΠΑΟΚ αναλαμβάνει να σώσει τα Νέα και το Βήμα με προσωπικό οικονομικό κόστος.

Δεν υπάρχει ούτε μια στο δις περίπτωση ο ΔΟΛ με τα βάρη και τις αμαρτίες που κουβαλάει να ξαναβρεθεί ίσα βάρκα, ίσα πανί. Ο Ιβάν, όμως, έχει τις επιδιώξεις του. Δεν του έκατσε η απόκτηση τηλεοπτικής συχνότητας, που θα την χρυσοπλήρωνε και επίσης σίγουρα ήταν «επενδυτική» καταστροφή, και άπλωσε χέρι στο ΔΟΛ. Γιατί;

Για τον ΠΑΟΚ, ρε! Για να ενισχυθεί ο ΠΑΟΚ στον τομέα της επικοινωνίας. Των δημοσίων σχέσεων. Όλα για τον ΠΑΟΚ που επίσης δεν είναι κερδοφόρος για τον Ιβάν.

Έλα! Πλάκα κάνουμε. Καμία σχέση ο ΠΑΟΚ με το στρατηγικό «σχέδιο επέκτασης» του Σαββίδη στην Ελλάδα.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί πλάκωσαν στο ξύλο τον Πρετεντέρη