ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΦΙΑ

 

Συγκλονιστικές δηλώσεις. Α-ΠΟ-ΚΑ-ΛΥ-ΠΤΙ-ΚΕΣ!!! Μην τυχόν και τις χάσατε. Όλες, η μία μετά την άλλη, παρουσιάζουν απίστευτο ενδιαφέρον. Τις ξεφορτώνω και, παρακαλώ, μην παρεξηγηθώ με τη σειρά που θα τις παραθέσω…

«Η ΝΤΟΡΕΤΑ Παπαδημητρίου έκανε την πρώτη βουτιά στη Θάλασσα». Είναι δυνατόν να το πληροφορήθηκαν τα media και να αγνοήσουν τέτοιο γεγονός; Την πρώτη, ε! Όχι τη δεύτερη βουτιά, και στη θάλασσα, ε! Όχι σε κανένα θάμνο από πίσω.

«ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ η first class βαλίτσα που κρατούσε η Πέγκυ Ζήνα». Εμένα, και με το παρδόν, δεν μ’ άρεσε τόσο η βαλίτσα. Εμένα με κέρδισε η χειρολαβή της first class βαλίτσας. Πειράζει;

«Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ Αραβάνη αποθεώνει τον Νίκο Οικονομόπουλο στο κέντρο που εμφανίζεται». Λυπηρό! Σύντροφος του τραγουδιστή είναι και περιμένει κανείς να πληροφορηθεί ότι τον αποθεώνει στις δικές τους στιγμές, όχι όπως μία ξένη, μία θαυμάστρια.

«Ο ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ δεν με απασχολεί καθόλου, καθόλου όμως…» είπε η Ελένη Φουρέιρα. Είδηση θα ήταν και να την απασχολούσε, διότι είναι Φουρέιρα είναι αυτή.

«Η ΟΛΓΑ Φαρμάκη ποζάρησε με μαγιώ τάδε και θυμάται τις βόλτες της ως τουρίστρια». Σκέπτομαι τη δυστυχία αυτών που θα έχαναν τέτοιο νέο. Ότι το κορίτσι θυμάται τις βόλτες της ως τουρίστρια.

«Η ΔΟΥΚΙΣΣΑ Νομικού πήγε για ηλιοθεραπεία…» Κι αυτό το έχουμε! Δεν μας ξέφυγε. Τσακωτή και η Δούκισσα στη θεραπεία κάτω από τον ήλιο.

«Η ΟΛΥΜΠΙΑ Χοψονίδου πήγε την κόρη της και τον γιο της για μπάνιο…¨. Χωρίς τα πεθερικά της και τους κουμπάρους της.

Διαβάστε ακόμα:

ΔΕΝ ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ, ΠΟΤΕ!