ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ… ΣΤΑΕΙ Η ΒΡΥΣΟΥΛΑ

 

Μεγάλη είδηση. Η Έλλη Στάη, με πατημένα τα 64 χρόνια της, επιστρέφει πιο δυνατή και ανανεωμένη στην τηλεόραση. Πρώτο κουμάντο στις ειδήσεις του Ιβάν Σαββίδη. Του καναλιού Open,πρώην Έψιλον. Φτού να μη μας βασκαθεί το κορίτσι.

Μεγάλη είδηση η επανεμφάνιση από την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου της κυρίας Έλλης Στάη, διότι λέει πολλά. Είσηση που δείχνει πολλά. Τη γύμνια, πρώτα πρώτα, στο χώρο της ντόπιας τηλεόρασης, σε πρόσωπα. Νέα πρόσωπα.

Περισσότερο από 35 χρόνια κάνει τη δουλειά η εκ Λευκάδος κυρία Στάη, θυγατέρα βουλευτή. Από τότε που άρχισε να λέει τις ειδήσεις στην κρατική τηλεόραση. Τέσσερεις γάμους έκανε, οκτώ μεταγραφές από κανάλι σε κανάλι, κι ακόμα είναι περιζήτητη.

Παίζει και το άλλο. Ότι είναι για τα σκουπίδια η θρυλική μαλακία «Ουδείς αναντικατάστατος». Μία κουβέντα που γελοιοποιεί την αξιοκρατία. Που περνάει το μήνυμα ότι δεν έχει διαφορά ο ικανός από τον μέτριο. Ο ταλαντούχος από τον ατάλαντο.

Το ότι, λοιπόν, παραμένει στο παιχνίδι η κυρία Στάη δεν είναι ότι... στάει, ότι δεν λειτουργεί η εγχώρια τηλεόραση με τρόπο να ανακαλύπτει, να αξιοποιεί, να προωθεί νέα πρόσωπα. Είναι και ότι οι σταθερές αξίες δεν έχουν ηλικία. Και δεν τους φθείρουν οι όποιες προσωπικές ή άλλες σχέσεις ''διαπλοκής'' τους καταλογίζονται με κόμματα και πολιτικά πρόσωπα.


Διαβάστε ακόμα:

ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ, ΓΙΑΤΙ «ΤΑ ΠΗΡΕ» ΑΠΟ ΜΑΡΙΝΑΚΗ