ΑΥΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΦΤΩΧΑΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΗΓΟΡΙΟΥΝΤΑΙ

 

Η κόρη της Χριστίνα το ‘πε και το ‘δειξε σ’ όλο τον πλανήτη ότι είναι λεσβία. Αμόλυσε τις φωτογραφίες με την γκόμενα της στο διαδίχτυο. Είναι πράγματι λεσβία το κορίτσι; Δεν ξέρεις. Δεν αποκλείεται να το παίζει τιμωρός στην μαμά και τον μπαμπά της. Ότι εσείς, οι γονείς μου, με τα εκατομμύρια που έχετε, με τη διασημότητα σας, είστε οι πρώτοι υπεύθυνοι που έγινα το χειρώτερο πρεζόνι κι αφού γλύτωσα(;) από την κοκαίνη, τώρα φάτε στη μάπα την καψούρα μου με την «γαμπρό» σας, την ερωμένη μου.

Huffinghton. Ασφαλώς και λέει κάτι το όνομα. Ε'ιναι η Ελληνίδα κυρία Αριάνα Χάφινγκτον. ίδρυσε τον Μάϊο του 2005 τη Huffinghton Post που έγινε το Νο1 site στον κόσμο. Η δύναμη στον τύπο. Η εξουσία. Όλοι αναγνωρίζουν την ικανότητα, το δαιμόνιο της εν λόγω γυναίκας, η οποία βέβαια ως... γυναίκα δεν μετράει. Η ασεξουαλική. Δεν έχει τίποτα επάνω της να τραβήξει τον άντρα. Αποδείχθηκε, όμως, στη συγκεκριμένη δουλειά η παίκτρια. Ένα κοριτσάκι από την Πλάκα, από τις γειτονιές δίπλα στην Ακρόπολη κι έγινε το success story στην Αμερική.

Η Αριάνα, λοιπόν, παντρεύτηκε έναν εκατομμυριούχο και ρεπουμπλικάνο πολιτικό, τον Μάϊκλ Χάφινγκτον, ο όποιος πριν τον γάμο ξεκαθάρισε στην Ελληνίδα σύζυγο ότι του αρέσουν και οι άνδρες. Ότι είναι bisexual και κάνει κέφι να κοιμάται και με γυναίκες και με άνδρες.

Παραμύθι, λέει ο αποδυτηριάκιας. Ο άνθρωπος είναι gay. Σιγά που θα τα έβαφε μαύρα η δική μας. Κάνουν δυο κόρες. Χωρίζουν και κοντράρονται προεκλογικά(!) ως υποψήφιοι κυβερνήτες της Καλιφόρνιας. Και λέει η κόρη, η Χριστίνα, ότι το διαζύγιο των γονιών μου κατέστρεψε τη ζωή μου, και γι' αυτό την έπεσα στο ναρκωτικό.

Έτσι λέει το κορίτσι. Γιατί να είναι κι έτσι; Τι πλάκα είναι αυτή, να αρχίζει να σνιφάρει επειδή χώρισαν οι γονείς της. Μήπως πρόκειται για παιδιαστίκες δικαιολογίες. Και να το ρίχνει στο ποτό και να την τραβάνε στις αποτοξινώσεις. Σιγά, μωρέ. Μήπως κάνει παιχνίδι η δικτατορία, η βαρβαρότητα των παιδιών;

Είμαστε στη φάση ότι η μαμά, η κυρία Αριάνα Χάφινγκτον είναι «ευτυχισμένη» που η κόρη ζει, παρά την τραγική της είσοδο στον κόσμο του ναρκωτικού, και το παίζει η καλή «πεθερά» με το ερωτικό ταίρι της κόρης της. Αυτά βλέπουν τα φτωχαδάκια και παρηγοριούνται με τα πάθη των πιο ισχυρών της γης.
Στη φώτο, η κόρη και η μητέρα της Άριαν Χάφιγκτον- Στασινοπούλου, η οποία γεννήθηκε το 1950, σα σήμερα 15 Ιουλίου.

Διαβάστε ακόμα:

Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ