ΤΟ 28 ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ 58...

 

Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί κάποιος επώνυμος, πολιτικός ή καλλιτέχνης, βγαίνει φόρα παρτίδα μπροστά στην κάμερα και αραδιάζει τα προσωπικά του, τα πολύ προσωπικά του. Εννοώ ότι δεν βρίσκω νόημα σε τέτοιες εξομολογήσεις. Πρόκειται για κουτσομπολιό που το κάνει κάποιος στον ίδιον τον εαυτό του. Δεν το συζητάμε ότι ο κόσμος, μέσα κι εγώ στο τσουβάλι, ψοφάει να μαθαίνει ό,τι και δεν κρύβει η κλειδαρότρυπα.

Ο άλλος γιατί το κάνει; Ο διάσημος γιατί π.χ. λέει ότι κάνω σεξ κάθε μέρα ή, όπως η 58χρονη κυρία Σοφία Βόσσου, ότι σεξουαλικώς είναι νηστική εδώ και τέσσερα χρόνια. Μήπως, αναρωτιέμαι, και δεν αναφέρομαι συγκεκριμένα στην συγκεκριμένη πρώην τραγουδίστρια, οι προσωπικές αποκαλύψεις κρύβουν μια υπαρξιακή αγωνία. Ότι, εδώ είμαι, υπάρχω ακόμα, και απόδειξη ορίστε, αυτά που λέω προκαλούν το δημόσιο ενδιαφέρον.

Πως το ξέρουμε ότι μας λέει την αλήθεια η κυρία Σοφία Βόσσου, όταν αναφέρει πως έχει να κάνει σεξ τέσσερα χρόνια. Το έχω ξαναπεί, κι αυτό δεν είναι αιχμή στην και συνθέτρια Βόσσου. Δεν πιστεύουμε κανένα δημόσιο πρόσωπο, ό.τι και να λέει, ακόμα και την αλήθεια να λέει.

Πριν δυο χρόνια σ' άλλη τηλεοπτική εκπομπή η κυρία Σοφία Βόσσου είχε αποκαλύψει πως η σχέση της το 2016 της είχε κάνει πρόταση γάμου και αφού συνέζησαν ένα χρόνο το διέλυσαν το 2017, και εκείνη προχώρησε σ' άλλη σχέση. Πως, λοιπόν, είναι μόνη τέσσερα χρόνια; Δεν κάνουμε ανάκριση, δικαίωμα καθενός να λέει ό,τι θέλει.

Κάτι άλλο, από τις τελευταίες... αποκαλύψεις της Βόσσου. ''Δεν είμαι ερωτευμένη. Με φλερτάρουν νεότεροι άνδρες, αλλά τι σημαίνει αυτό. Δεν σημαίνει κάτι η ηλικία. Είμαι ένας άνθρωπος που μπορώ να ερωτευτώ και μικρότερό μου και μεγαλύτερο''. Μια κουβέντα είναι, ότι δεν υπάρχει διαφορά ανάμεσα σε νεαρά και σε μεσήλικη γυναίκα. Να, που υπάρχει, μάλιστα είναι και μεγάλη η διαφορά των 20 και 30 χρόνων ανάμεσα σε νεαρά και σε μεσήλικη γυναίκα. Άλλο το νούμερο 28, άλλο το 48 και το 58.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΗΝ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ... ΡΑΓΙΣΜΕΝΟ ΑΥΓΟ