ΜΕ ΤΙ ΑΝΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ GAY;

 

Σαράντα εκατομμύρια εισέπραξε μια από τις εταιρείες του διάσημου Αμερικανού ηθοποιού Τζωρτζ Κλούνυ για τη συμμετοχή του στο τηλεοπτικό σποτ που διαφημίζει το Nespresso. Το ποσό θα ήταν μεγαλύτερο αν η συγκεκριμένη καμπάνια δεν περιοριζόταν μόνο στην Ευρώπη. Ποια θα ήταν η αμοιβή κινηματογραφικού αστέρα αν αυτός είχε δηλώσει ότι είναι gay; Δεν υπάρχει αμοιβή! Δεν θα προτείνανε σε δηλωμένο ομοφυλόφιλο να ρεκλαμάρει το προϊόν, τον καφέ.

Πήραν πάλι φωτιά οι φήμες ότι ο ωραίος και λαμπερός George Clooney πάει με άνδρες και ο πρωτοσέλιδος γάμος του το 2014 στη Βενετία με την Λιβανέζα δικηγόρο Αμάλ Αλαμουντίν έγινε για ''κάλυψη''. Ότι είναι... κανονικός άνδρας, και απόδειξη- έστω μετά από χρόνια- ο δεύτερος του γάμος. Οι φήμες, όμως, είναι φήμες διότι ο ηθοποιός ζει χώρια εδώ και μήνες με την σύζυγο, σε διαφορετικές χώρες, σε διαφορετικές ηπείρους, και έχει μήνες πολλούς να δει τα δίδυμα που έκανε με την Αλαμουντίν.

Τι σχέση έχουν τα έσοδα του κάθε ηθοποιού, με το αν είναι ή όχι gay; Μεγάλη σχέση. Ο κόσμος θέλει ξεκάθαρα πράγματα. Που σημαίνει ότι η δημοτικότητα, δηλαδή η εμπορικότητα του καλλιτέχνη κατρακυλάει αν βγαίνουν βρώμες ότι είναι αδελφή ο αγαπημένος γόης γυναικών. Το ίδιο και με τον ομοφυλόφιλο. Χάνει κοινό, πέφτουν οι μετοχές του αν παρουσιάζεται ως εραστής και γυναικών.

Το ζήτημα, λοιπόν, δεν είναι αν ο Γκλούνυ (1961) προτιμάει άνδρες ή όχι. Ούτε να τον καταστήσουν υπόλογο γιατί δεν φανερώνει τις σεξουαλικές του επιλογές, αν αυτές περιορίζονται σε ανδρικές παρέες. Υπόλογος είναι ο κόσμος γιατί μπερδεύει την όποια αξία του ηθοποιού, του τραγουδιστή με το τι κάνει αυτός στην προσωπική του ζωή. Με τι άντερα να ομολογήσει ότι είναι ομοφυλόφιλος- αν είναι- ο Τζωρτζ Κλούνυ, όταν μια τέτοια παραδοχή θα γκρεμίσει το μύθο του και θα σκοτώσει το κασέ του. Τι κέρδη να αποφέρει μια ταινία με πρωταγωνιστή τον gay George Clooney. Μείον κάποια μηδενικά στο λογαριασμό.

Διαβάστε ακόμα:

ΒΟΥΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΟΦΟ 27 Ο ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ